Svet

10 Marta, 2021 18:00

Zorica POBEDILA! Vraća se u Grand, ali Breni NEĆE da OPROSTI!

Kako Svet ekskluzivno saznaje, Zorica Brunclik se vraća u Grand jer se tako dogovorila sa novim vlasnicima, a nije čudo što se to dešava nedugo pošto su Lepa Brena i Saša Popović prodali svoj udeo u kompaniji.

Zorica neće da oprosti Breni!

Od sukoba u žiriju Zvezda Granda, ona sa njima punih šest godina nije razgovarala, a saradnja je prekinuta kada je dan pred snimanje u novinama pročitala izjavu “Zorica je mrtva za nas”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Nisu me udostojili ni da mi kažu doviđenja. Oni mene ne vide, za njih sam mrtav čovek koji hoda… Meni je samo žao što je čak i Suzana Jovanović ušla u tu priču kad je rekla Ona nikad više u moju kuću… Mislim da su Brena i Saša visoki profesionalci koji su emocije jednostavno zaključali onog trenutka kad nije po njihovom, tog trenutka ti više nisi u njihovim životima i privatno nisi dobrodošao – priznala je tada Zorica i objasnila zašto ne očekuje izvinjenje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

Oni ljude uzimaju samo po potrebi, i emotivno i poslovno. I to je u redu. Oni su magovi, oni su ljudi koji se ne bave dušama, oni se bave šerom, bave se biznisom i to je ok. A to što sam ja neko kome duša izlazi iz nosa i ko ima emociju, to je opet moj problem – zaključila je pevačica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Popovic 🌟 (@sasa_popovic_grand)

Ali, kako stvari stoje Zorka će morati da izgladi stvar bar sa Sašom Popovićem, budući da je on i dalje kreativni direktor i da se pita za emisije u kojima će ona gostovati.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ