Sukob Zvezdana i Anđele
Svet

6 јуна, 2023 19:42

By

Anđela i Zvezdan više ne žive s Mokom: Ovaj luksuzni stan njihov je novi dom FOTO

Zvezdanov i Anđelin stan vredan je 350. 000 evra

Nakon diskvalifikacije u Zadruzi Zvezdan Slavnić i Anđela Đurišić uselili su se u stan njegovog oca Moke. Iako se govorilo da je stan mali, te da u njemu nema mesta za sve njih i da zbog toga dolazi do čestih svađa, istina je sasvim drugačija.

Pročitajte Oglasila se ćerka Zvezdana Slavnića – Besna je i ljuta, a od oca traži samo jedno 

Zvezdanov i Anđelin stan

Instagram printscreen

Naime, Moka je sinu i njegovoj izabranici ustupio kompletnu nekretninu, a on se preselio kod svoje nove devojke na Palilulu. Zvezdanov i Anđelin stan ima 120 kvadrata, a s obzirom na to da se nalazi u luksuznom bloku na Novom Beogradu, procenjuje se da je njegova vrednost oko 350.000 evra.

Pročitajte Moka Slavnić opleo po Anđelinim roditeljima – Oni su ljubomorni na mene, a evo i zbog čega 

Zvezdanov i Anđelin stan

No, kako izvor blizak Moki Slavniću tvrdi, stan nije u vlasništvu slavnog košarkaša, te ga nije ni mogao pokloniti sinu, već mu ga je, najverovatnije, ustupio neko od njegovih prijatelja, a on je u njega uselio sina i snajku.

Pročitajte Idealna prilika za Zvezdana – Otkriveno koliko je zaista bogata Anđela 

Zvezdanov i Anđelin stan

Slavnić i Đuričićeva, čini se, bolje funkcionišu izvan rijalitija, jer se ne razdvajaju otkad su napustili Zadrugu. Iako je Zvezdan u Zadruzi bio uzdržan kada su emocije prema Anđeli u pitanju, izgleda su se neke stvari promenile, jer je, dok je ona bila gost na televiziji, objavio njenu fotografiju uz opis „Moja“.

Zvezdanov i Anđelin stan

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: INSTAGRAM