Svet

December 24, 2020 14:00

By

ŠTA ĆE ĐORĐE DA KAŽE NA OVO? Anastasija se prepustila TUĐIM RUKAMA!

Ćerka poznate folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, redovno sa svojim pradiocima deli detalje iz privatnog života. Nju često možemo videti sređenu i našminkanu, ali mlada pevačica nema problem da objavi i slike bez šminke.

Razgolitila se Anastasija Ražnatović!

Ovoga puta, pevačica je na svom Instagram profilu objavila snimak u veoma opuštenom izdanju. Naime, ona je posetila kozmetičarku koja joj je tom prilikom radila tretman lica, a Anastasija je razgolićena, potpuno uživala i izgledala besprekorno.

Podsećamo, mlada pevačica koja je poslednjih godina boravila na dve adrese, konačno je odlučila sa se preseli kod svog dugogodišnjeg dečka Đorđa Kuljića u Novi Sad. Prema rečima našeg izvora, Anastasija se pre preseljenja u Srpsku Atinu konsultovala se sa majkom Cecom Ražnatović, koja ju je uvek razumela, podržavala i hrabrila da prati svoje srce.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Ceca je naravno, kao i svaka majka, teško podnela razdvajanje od svoje mezimice, jer tek kada se ona odselila od kuće, Ceca je shvatila da je Anastasija već odrasla devojka, a ti momenti roditelje uvek nekako iznenade. Anastasija je jako vezana za porodicu, pa svaku priliku koristi da dođe i provede vreme sa njima, pogotovo sa malim Željkom, kog ne može da ne vidi više od par dana. Mnogi komentarišu kako se tajno udala, ali nije, ne žuri joj se da stane pred matičara, jedino joj je važno da bude srećna i zadovoljna – kaže za SVET izvor blizak pevačici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

  Informaciju da se preselila u Novi Sad potvrdila je i mlada muzička zvezda, a evo šta je imala da kaže o svom izabraniku.

Postalo je moderno da zatrudniš, da se veriš, ja ne jurim za tim stvarima. Gledam da sebe izgradim kao ličnost, da napredujem u karijeri, imam vezu jako dugo i ne žurim nigde. Ako je suđeno i ako treba tako da bude, mi ćemo svakako jednog dana to da ozvaničimo i brakom i detetom. S tim stvarima ne treba žuriti. Udala bih se za svog dečka Đorđa, mi smo već četiri godine zajedno. Ne bih ga zaprosila, nisam toliko moderna. Sigurno da bih volela da se potrudi oko prosidbe, da bude romantično. Doći će to kada treba da dođe. Ne žurim sa tim, nisam opterećena. Kada to ozvaničimo brakom, neće se ništa promeniti – objasnila je Anastasija za SVET.

FOTO: RAJKO RISTIĆ