Ceca Ražnatović u crvenoj haljini
Scandal

18 Decembra, 2020 11:23

CECA: „Pustite me da ga vidim” KOGA Ceco?

Ko je bio prvi dečko Svetlane Cece Ražnatović? O Cecinom ljubavnom životu, pre i posle braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, malo znamo. Nedavno je objavljeno kako sada izgleda Vladimir Cvetković Cvele, jedini dečko kojeg je Ceca posle Arkana pokazala javnosti, a sada saznajemo ko je momak u koga je Ceca bila zaljubljena na početku karijere, piše Monodo.

Pustite me da ga vidim

Po dolasku u Beograd, još pre devedestih, navodno je postojala romantična veza sa nekadašnjim fudbalerom i predsednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem, o čemu je nekad pisala i „TV Revija”. Prema tekstovima iz medija, navodno je baš njemu Ceca posvetila svoj ogromni hit „Pustite me da ga vidim”.

Kako su pisali, emocije između njih dvoje pojavile su se još 1989. godine, kada je on bio poznati igrač Crvene Zvezde, a ona pevačica u usponu koja je te započela umetničku karijeru u srpskoj prestonici. Upoznali su se veoma mladi, on je imao 18, a ona samo 15 godina.

Njihova ljubav punila je štampu domaćih medija jer je navodno Lukić bio pravi Kazanova, u to vreme. Novine su pisale da su vereni, kao i da spremaju svadbu, ali su se rastali 1990. godine, kada je Vladan otišao na služenje vojnog roka.

Lukić je za vreme NATO agresije nad Srbijom igrao u  francuskom Mecu,  ali nije mogao da izdrži da igra fudbal dok njegov narod gine i muči se, pa je došao u domovinu. Nakon toga je još godinu dana igrao u Grčkoj, i sa 30 godina se „penzionisao” sa pozicije igrača, navodi Monodo.

FOTO: IVAN VUČICEVIC