Bivši suprug Slavice Ćukteraš
Scandal

January 27, 2021 23:04

By

Slavica dobija JEZIVE PRETNJE! Slučaj prijavila POLICIJI!

Folk pevačica Slavica Ćukteraš je prilikom gostovanja u emisiji „Magazin IN” šokirala mnoge svojom izjavom o majčinstvu.

Zbog izjave dobija jezive pretnje!

Naime, Slavica je u pomenutoj emisiji istakla da je sebi na prvom mestu što je izazvalo lavinu negativnih komentara.

Mislim, sada će verovatno mnogi da me osude, ali me za to nešto zabole uvo, ja sam sebi na prvom mestu, pa tek onda dete – rekla je Slavica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

Nakon emisije Slavici su počele da pristižu jezive pretnje zbog kojih je odlučila da se javno oglasi. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj joj se nepoznato lice obraća porukom “da bi je trebalo mučki ubiti”.

Persona kaže da me treba mučki ubiti. Pošto pravi lažne profile i ne prestaje sa maltretiranjem, sada će se policija baviti ovom personom! Prijava je predata uz sve uvrede i pretnje – napisala je pevačica i dodala:

Kao nekome ko je javna ličnost, jasno mi je da postoje ljudi koji ne vole mene, moju muziku, moje izjave koje ne razumeju. U redu je da se ne slažete s onim što predstavljam, ali od sada, svako ko pretera, dobiće prijavu. Vama se neću baviti ja, već organi reda – zaključila je Slavica.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!