rialda i vuk mob
Svet

November 7, 2021 13:00

By

NOVA AFERA? Uhvaćeni Rialda i Vuk Mob!

Rialda Karahasanović predstavila je svoju modnu kolekciju, a ako je verovati upućenima, tom prilikom je prikazala i novog izabranika – Vuka Moba.

Rialda i Vuk Mob u šemi?

Njih dvoje su počeli da se druže još u toku prošle sezone ‘Zadruge’, imali su lepu komunikaciju, međutim, ona je tad imala dečka Kenana, a on je još živeo sa verenicom Oljom, tako da nije bilo nikakvog muvanja. Međutim, pošto se oboma svašta izdešavalo na ljubavnom planu, njihova komunikacija je iz drugarske prerasla u emotivnu. Zasad nije to ništa ozbiljno. Čuju se i viđaju kad imaju vremena, podržavaju se u svemu, čekaju da vide da li jedno drugom prijaju. Vuk ne želi da se medijski eksponira, a pogotovo ne da ga povezuju sa nekom devojkom jer ima privatne probleme – kaže dobro obavešteni izvor za Svet.

rialda i vuk mob

Sa druge strene, Kenan je optužio Rialdu da koristi ljude za reklamu, pa misli da je i Vuk žrtva njene modne kolekcije koju promoviše. Da bude još gore, već je prozivaju da je ukrala ideje za neke modele od Milice Kemez. Konkretno, Milica je je još pre nekoliko meseci kreirala sako sa perjem, da bi Rialda predstavila isti model, ali sa svojim potpisom.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ