Fran Pujas
Star

January 29, 2022 13:00

By

Franu smeštaju gej AFERU! Priča se da mu Paula radi o glavi da bi mu upropastila vezu s Elenom!

Fran Pujas i Elena Kitić su tek nedavno priznali da su u vezi i da ga ona čeka kada izađe iz rijalitija, međutim, već imaju probleme, čak i dok su odvojeni zbog rijalitija.

Franu smeštaju gej AFERU!

Naime, Pujasu pokušavaju da smeste gej aferu kako bi ga razdvojili od Miletove jedinice. Po Internetu danima kruži snimak na kom Fran sedi pored Marka Đedovića i krišom se s njim mazi i drži za ruku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Fran baš vodi računa o tome kako će da se pokaže u rijalitiju, bitno mu je da ne uradi i ne napravi nešto što će zasmetati Eleni. Jako mu je stalo da njihova veza uspe i zato je i uspavan u Zadruzi. Ali ni to mu ne vredi! Prošle nedelje pojavio se najpre snimak na kom Fran sedi pored Marka Đedovića, a na kom se njih dvojica maze po rukama da to niko ne vidi, a ubrzo se pojavio još jedan snimak, na kom Fran Marka češka po glavi. Odmah je krenula priča kako je u pitanju gej afera, čak su pojedini koji očigledno žele da rasture vezu Frana i Elene pisali kako znaju da su se Marko i Pujas napolju viđali. Iskreno, cela priča nema veze sa vezom, oni su se zbližili i napolju su se videli par puta drugarski. Sumnjam da su te klipove pravli neki Paulini fanovi kako bi Franu naudili. Njega ko god poznaje zna da nije u gej fazonu, a i toliko je zaljubljen u Elenu da je spreman da je posle rijalitija oženi. Zbog nje se smirio, zbog nje želi da radi i napreduje, a i ispunjava sve uslove koje mu je ona postavila pre nego što je ušao u Zadrugu kaže nam Franov drug i dodaje da se čuo sa Elenom.

Nije se Elena potresla oko tih klipova, mada nije htela ništa značajno da komentariše. Samo mi je rekla da su joj poslali te snimke i da sa njima nema problem završava naš izvor.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ