Modni žiri Davida Ćurčića
Svet

February 6, 2024 10:15

By

Modni žiri Davida Ćurčića: Ovu pevačicu uporedio s Karleušom, evo šta je obukla FOTO

Modni žiri Davida Ćurčića ponovo tu posle kraće pauze

Oku modnog kreatora i kritičara Davida Ćurčića, nijedan detalj, kada je stajling poznatih ličnosti, u pitanju ne promiče, bilo da je dobro ili loše, ovaj strog, ali i pravedan kritičar nikoga neće ostaviti neocenjenim.

Modni žiri Davida Ćurčića

Nikola Stanić

Modni žiri Davida Ćurčića ponovo tu za vas

U našoj rubrici Modni žiri Davida Ćurčića koja je već redovna na našem portalu, ovaj put ocenjivao je Emu Radujko, Ljupku Stević, Selmu Bajrami, Elenu Kitić i naravno, Jelenu Karleušu. 

Pročitajte Modni komentator David ni ovoga puta nije štedeo dame – Anastasija, kakav je to nos

Ema Radujko

– Emu upoređuju sa Karleušom i Teodorom Džheverović? Meni je ona bliža Karleuši, što je svakako kompliment. Super izgleda, jako je lepa i zgodna. Haljina odlična, jako joj dobro stoji i boja i model. Možda bih izbacio rupu na struku, mislim da je višak.

Modni žiri Davida Ćurčića

Instagram

Modni žiri Davida Ćurčića – Kakvo telo Selma ima

Ljupka Stević

– Ljupka super izgleda, ali mi nije uvek dobro obučena, ovde ni se ništa ne sviđa. Kič. Previše ima srebrnih detalja na plišu, a pliš sam po sebi već dovoljno sija, pa tako ti detalji pojeftinjuju model haljine. Cipele mi se takođe ne dopadaju.

Modni žiri Davida Ćurčića

Instagram

Selma Bajrami

– Koliko je Selma zgodna! Kosa, stas, sve, ona može čak i da greši, sve joj je oprošteno. Ovde mi se dve stvari ne dopadaju, ili bela bunda, ili crne cipele i torbica, odudaraju jedno od drugog, ali ništa strašno.

Pročitajte Modni žiri – David Ćurčić ni ovog puta nije štedeo poznate, Suzanu Jovanović žestoko iskritikovao (foto)

– Haljina je super, odlično joj stoji i ja smatram da kada žene umeju nešto ovako da iznesu, a da to ne izgleda prosto, uvek trebaju da biraju takve komade.

Modni žiri Davida Ćurčića

Instagram

Elena Kitić

– Elena je jedno veliko osveženje ne samo na muzičkoj sceni, već vizuelno i modno osveženje.

Pročitajte Kreator David Ćurčić – Kako je momak sa juga napravio magiju u svetu mode

Haljina je birana u skladu sa celim konceptom njenog spota, tako da se napravio super balans sa svim detaljima u spotu. Fenomenalno. Svaka čast i njenoj mami Marti, koja je koliko znam Elenin stilista. Obe kidaju.

Modni žiri Davida Ćurčića

Instagram

Jelena Karleuša

– Čista elegancija. Ima par žena na estradi kojima bela boja premoćno stoji, to su Nataša Bekvalac, Severina, Jelena Rozga i Karleuša.

Modni žiri Davida Ćurčića

Instagram

– Karleuša je tu na samom vrhu. Kosa, šminka, svi detalji su na svom mestu, a naročito prsten koji mi je na prvu privukao pažnju. Vrhunski. Deluje skupo.

AUTOR: SVET

IZVOR: David Ćurčić

FOTO: ATA images