Svet

February 4, 2022 19:00

By

Karleuša uputila brutalnu poruku Dušku? Evo šta traži od njega!

Pevačica Jelena Karleuša, posle navodnih informacija da se razvodi od Duška Tošića i da će joj nekadašnji fudbaler navodno, ostaviti skoro sve što su stekli, oglasila se na društvenoj mreži Instagram dirljivom porukom.

ATA/IMAGES

Podsetimo, u porodičnom domu poznatog para izbio je skandal na Božić  kada je kako saznajemo iz domaćih medija, izbio sukob na ručku pop dive Jelene Karleuše i njenog još uvek zakonitog supruga, Duška Tošića, a o ovoj drami još uvek bruji ceo region.

Pročitajte: DONELA ODLUKU! Ono što je uradila Jelena Karleuša ne sluti na dobro!

Naime, nekadašnjem fudbaleru koji je na Božić prijavljen za porodično nasilje nad suprugom, određena je i mera zabrane prilaska. Nakon turbulentnih dešavanja u porodičnom domu na Dedinju, Jelena je odlučila da spakuje kofere i otputuje na odmor u susret kocertu koji je prethodno zakazala, a sa sobom je povela ćerke Niku i Atinu. O uspehu koncerta srpske dive pop muzike izveštavala je i svetska štampa, a Duško se za to vreme dok traje mera zabrane prilaska posvetio svojim poslovnim obavezama.

Karleuša uputila brutalnu poruku Dušku?

Jelena se po povratku iz Dubaija, posvetila svojim pratiocima na društvenim mrežama, te je tako i objavila poruku objašnjavajući na taj način odnos muškarca i žene. Kako je poznatom paru tokom trajanja mere zabrane prilaska, zabranjena i komunikacija, zapitali smo se da dirljiva poruka nije možda upućena njenom još uvek zakonitom suprugu.

Ako muškarac očekuje da žena bude anđeo u njegovom životu. Prvo mora da stvori raj za nju jer anđeli ne žive u paklu – podelila je Karleuša na svom Instagram nalogu.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pročitajte: Golubović urnisao Cecu i Jecu: “Sad su carice, majke, dive, a prepr*ele ih godine!”

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/ATA/IMAGES