maja marinković preti
Svet

May 5, 2022 20:00

By

Janjuš im je pomrsio konce: Maja Marinković preti Sandri, Čaprićka izrevoltirana iznela sve u javnost!

Odnos bivših zadrugara Sandre Čaprić i Marka Janjuševića Janjuša glavna je tema na društvenim mrežama. Budući da se danima spekulisalo da su žestoko zaratili, Sandra je odlučila da glasinama stane na put i otkrije pravu istinu o odnosu sa Janjušem. Ona je, kako sama ističe, sa Janjuševićem u fenomenalnim odnosima što navodno smeta njegovoj bivšoj devojci Maji Marinković.

Maja Marinković preti Sandri Čaprić

Naime, Maja je preko bivšeg zadrugara Baneta Đokića pretila Čaprićki koja odlučila da sve iznese u javnost.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Čaprić Official (@sandracapric_official)

– Ma kakav rat?! Evo nas zajedno, vozimo se, sve je u najboljem redu. Uživamo! (smeh) Ja sam žena od trenutka, ne pretim storijima i ne poručujem preko drugih. To što je Maja revoltirana zbog mog i Janjuševog druženja, to nije moj problem – rekla je Sandra i otkrila preko kog zadrugara joj Marinkovićeva preti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bane Djokic (@banedjokic_official)

– Preti mi preko Baneta Đokića, poručuje ružne stvari… Da će me raščupati i slično… Gluposti, ja šta imam objavim odmah, ne snimam sa strane, ja sam žena od trenutka, kod mene je sve crno na belo. Sa Janjušem nikad nisam bila u boljem odnosu. To je moj drug, moj prijatelj. Juče sam bila sa njim i njegovom Krunom na ručku. Sad se vozimo mojim autom i lepo nam je – zaključila je Čaprićka, a prenosi Kurir.

FOTO: Rajko Ristić