Mihajlo Šaulić postaje otac
Svet

May 7, 2022 10:00

By

Nova snajka Šaulića prošla test! Evo šta mama Goca kaže Mihajlovoj devojci!

Marina Velimirović, nova devojka Mihajila Šaulića, brzo se uklopila u svet poznatih. Ona radi u jednoj predškolskoj ustanovi kao vaspitačica, a do veze sa Šabanovim sinom i sada konzulom u Cirihu, bila je u skroz drugom svetu.

Marina Velimirović prošla Gocine testove

Ipak, reklo bi se da i te kako zna kako stvari funkcionišu u džet setu, pa je paparaci prošlog vikenda nisu uhvatili nespremnu. Mia, kako je inače prijatelji zovu, prati trendove, pa je i njen staling bio moderan i sa ovim simpatičnim kačketom, sasvim prilagođen situaciji i mestu.

marina velimirović

Foto: Rajko Ristić

Kažu da Marina dolazi iz dobre porodice, a da je prošla test mame Goce govori i činjenica da je sa Šaulićima bila na jednom privatnom veselju, pa je zapravo Ilda, Goca, Sanela već smatraju svojom.

Ilda i Sanela su je oberučke prihvatile. Videle su odmah kakva je devojke. Nije tu bilo puno mozganja, pa i Goca ima samo reči hvale za Marinu. I zaista je tako, dobra,lepa, radna i voli njihovog Mihjila što je najbitnije – kaže prijatelj Šaulića i dodaje da je svima žao što je Šabanu ostala neispunjena želja da vidi sina oženjenog i sa svojom porodicom.

marina velimirović

Foto: Rajko Ristić

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić