Prijatelj Isidore Bjelice svet portal svet
BEZ DLAKE NA JEZIKU!

June 13, 2022 13:15

By

Jelena Golubović oštro osudila postupke Katarine Grujić: Ona je primitivna i nevaspitana, tako se prave zvezde ne ponašaju

Jelena Golubović oštro o Katarini Grujić, jedno joj je opasno zamerila

Jelena Golubović oštro o Katarini Grujić – Tako se zvezde ne ponašaju

Nakon što je na svadbeno veselje pozvala medije, a potom ih i oterala, Katarina Grujić našla se u žiži skandala. Njeno i Markovo ponašanje prokomentarisala je poznata rediteljka i medijatorka Jelena Golubović koja je Grujićevu upoznala tokom učešća u rijaliti programu “Farma.”

Pročitajte: Jelena Golubović dobila preteću poruku od kuminog muža (FOTO)

Foto: Rajko Ristić

Katarina je primitivna i nevaspitana. Pozoveš novinare, a onda nećeš da im ispoziraš ni jednu sliku? To su tako teški kompleksi i to može samo provincijalka koja je iz romskog naselja došla do malo para. To je veliko nepoštovanje. A i ova Andreana, šta je i ona umislila? I nju je stvorila sedma sila. Nemam reči, to su samo komplekisi. Pa i Gobeljić, i on je nadmen kao da će biti fudbaler sto godina. To je bezobrazluk svoje vrste, ja to nisam videla. Koliko znam Brena ni Ceca koje su najveće zvezde, pa čak ni Jelena Karleuša se nisu tako ponašale prema sedmoj sili. Ovo što je Katarina sebi dozvolila to prave zvezde sebi ne dozvoljavaju. Posle ovoga mogu da kažem da je ona samo kvazi zvezda, da je umišljena i do zla Boga iskompleksirana. Ako uzmem psihoanalizu u obzir, ono što sam do sad učila kroz psihologiju, pa i kroz medijaciju mogu samo da kažem da je nju gladan k***c najverovatnije pravio i da su to kompleksi što je ona do pete godine života živela u Mirijevu gde je kvadrat najeftiniji u Beogradu. To je sada eskaliralo udajom i sad je pokazala svoje pravo lice.

Pročitajte: Nekoliko sati pred venčanje, Kaća Grujić stigla u porodičnu vilu – Pogledajte kako je sve bilo dekorisano (video)

katarina grujić

Ata images

Jelena se prisetila i sukoba sa Katarinom koji se desio u pomenutom rijalitiju, te je priznala da li ju je pevačica nekada kontaktirala kako bi izgladile odnose.

Nikada. Kada smo bile u Farmi ja sam je pitala zašto je takva, mi nismo jedna drugoj konkurencija, razlika u godinama je velika i nije imala razloga da se tako ponaša. Ja joj nisam konkurencija u poslu, ona je pevaljka iza koje stoji otac ili neko, a iza mene stoji moj rad.  Ona je i na Farmi pokazivala svoje pravo lice, ali to nije bilo toliko uočljivo jer očigledno nije mogla to da iskaže. Videla se njena grubost, njena netrpeljivost prema ostalim učesnicima, njena gramzljivost. Kažem ti, ona se ugojila kada drugi nisu imali šta da jedu jer je krala hranu od nas što ja sebi nikada ne bih dopustila. Ona je postala snob, ali kako je brzo započela karijeru tako će brzo i da padne – rekla je oštro Jelena bez dlake na jeziku.

AUTOR: Milena Jeremić SVET

FOTO: Rajko Ristić