raskid jovane i karića
Svet

August 28, 2022 20:15

By

Zar je dotle došlo? Karić žestoko udario na misicu, njegove reči bole (foto)

Raskid Jovane i Karića ne prestaje da se komentariše

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić stavili su tačku na svoju dvogodišnju vezu pošto mu je ona u telefonu pronašla prepisku sa drugom devojkom. Iako u početku nije izlazila iz stana, misica je rešila da okrene list, pa je nakon ludog provoda u jednom beogradskom lokalu rešila da ode malo i na bazen. Ova odluka dodatno je uznemirila njenog bivšeg partnera koji je na svom Instagramu objavio reči za koje mnogi veruju da su upućene upravo Jovani.

Raskid Jovane i Karića intrigira javnost

Naime, Stefan je na svom storiju objavio fotografiju na kojoj je pisalo:

– Kroz život sam naučio da najbolji prijatelj moze biti gori od najgoreg neprijatelja. Da životinje vole više od čoveka. Da suza ne znači bol. Da protiv sudbine se ne može. Da ne treba biti previše iskren. Da treba imati svoje JA. Da se pazi kome se šta oprašta. Da pas i dete znaju da prepoznaju zle ljude. Da ništa ne traje zauvek. Da se sa nekim ljudima moraš oprostiti jer ti nanose bol. Da paziš kome nudiš svoju ruku i rame za plakanje. Da svaka podmetnuta noga je iskrenija nego lepa reč. Da se nikada ne kaješ za svoje postupke. Da reč ,,volim te” ne znači ljubav. Da svako zaslužuje drugu sanšu ali ne i stotu. Da ljude, koji čine da malo vrediš, oteraš u pi**ku materinu. Da nije važno šta ti priča, već ko. I da đubre uvek ostaje đubre.

Pročitajte: Više nije tajna – Raskinuli Karić i Jovana, zbog ovoga je došlo do kraha ljubavi

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

Raskid Jovane i Stefana pokrenuo je lavinu komentara i spekulacija, a na koga je Karić mislio kada je objavio ove reči i kako će Ljubisavljevićeva reagovati kad ovo pročita, ostaje nam da vidimo.

FOTO: RAJKO RISTIĆ