Odnos Jelene i Novaka
Svet

November 15, 2022 11:30

By

Sopštenje potreslo javnost: Jelena priznala da je ljubavi došao kraj usred Novakovog turnira u Italiji FOTO

Saopštenje Jelene Đoković ženama podiglo svest

Jelena Đoković najveća je Noletova podrška a osim toga prezauzeta je i oko dece i svoje lične karijere. Veoma je aktivna na društvenim mrežama gde neretko kači fotografije i citate koji se odnose na roditeljstvo i porodicu otkrivajući često kako se ona odnosi sa mnogim situacijama u okviru porodice i svakodnevnih obaveza.

Foto: ATA images

Saopštenje Jelene Đoković  – Ovoj “ljubavi” je došao kraj, žene moraju malo da misle i na sebe

Saopštenje Jelene Đoković u kom je objasnila da je na ženi mnogo obaveza tokom dana podelilo je mnogo žena putem Insatgrama u nadi da njihovi partner ipak donekle pruže razumevanje. S druge strane, svi koji prate i obožavaju Jelenu, zapitali su se da li je žena najboljeg tenisera sveta preopterećena obavezama sada kada je Novak u Italiji na turniru.

Pročitajte: Ovaj moćni napitak očistiće vašu jetru za 9 dana, Novak i Jelena u njega se kunu

Ovako je glasio pomalo ozbiljan ali istovremeno i duhovit status:

– Dakle, ako sam dobro shvatila, od mene se očekuje da decu održim zdravom i brinem o njihovom obrazovanju, igram se sa njima svakoga dana, održavam kuću čistom, posvetim se braku, idem u nabavku, kuvam zdravu hranu i razvijam karijeru, redovno vežbam i čuvam prijateljstva jer ipak nije dobro biti samo mama. Kao dobra ćerka da brinem o roditeljima, ali i da napravim bar 10.000 koraka dnevno i odvojim malo vremena za sebe. I da, bar osam sati sna dnevno se podrazumeva. Čas ću ja to – podelila je objavu Jelena pa u opisu dodala “Samo toliko”.

Pročitajte: Novak i Jelena čuju ČUDNE ZVUKE iz vile Elene Karić

Foto: ATA images

Jelena je zbog ove objave, dobila izuzetno mnogo podrše putem Instagrama ne osvrćući se trenutno na to što je Novak usred turnira u Italiji. Iako često odsutan, Nole je svestan kakvu žrtvu njegova supruga podnosi da bi njihova deca izrasla u časne i poštene ljude a zbog toga će joj Stefan i Tara jednog dana biti neizmerno zahvalni…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images