Ljubavna priča Jelene i Novaka Đokovića
Scandal

December 5, 2021 16:00

By

STRAŠNO! Novak i Jelena čuju ČUDNE ZVUKE iz vile Elene Karić!

Kako SCANDAL! saznaje, Novak i Jelena Đoković nemaju mira kad odu na Kosmaj gde su kupili vilu i ogromno imanje.

Novak i Jelena čuju jezive krike!

Naime, kako se šuška, oni redovno čuju jezive krike i neke čudne zvuke koji dopiru iz vile Elene Karić, a meštani tvrde da su to posledice specijalnih rituala koje je ona obavljala sa biljakama i životinjama! Inače, svi znamo da su Nole i Jelena upravo od nje kupili kuću i ponekad tamo borave, ali čudne zvuke čuli su i oni i posluga koja tamo stalno boravi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Novak i Jelena nisu često na Kosmaju, ali imaju poslugu koja tamo praktično živi i koja vodi računa o svemu – započinje izvor za Scandal! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Jednom prilikom, kada su se u vili zadesili i Đokovići, svi su čuli neke čudne zvuke kao i lomljavu, ali nije to bilo ništa preterano, kao da je neko razbio manji tanjir ili šoljicu. Isprva su svi bili zbunjeni, međutim, misterija je ipak rešena – objašnjava izvor i dodaje:

Elena je te ritaule obavljala zarad obnavljanja protoka sopstvene energije, kao i energije koja je u prostoru i samim tim sve se to i dalje oseća. Ona je na taj način oslobađala pozitivnu energiju i izbacivala negativnu. Naravno, Đokovićima i njihovim pomoćnicima isprva nije bilo prijatno kada čuju te povremene zvuke, ali su se o svemu informisali i saznali da je to samo oslobađanje negativnih sila i čišćenje prostora, pa sada više niko i ne obraća pažnju na te zvuke – zaključio je izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ