Jovana Pajić o devojci bivšeg muža svet portal svet
Svet

June 9, 2023 18:31

By

Ljubav ih je ponovo spojila: Jovana Pajić i Sale Tropiko saopštili prelepe vesti FOTO

Ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika izrasla je u lepoticu

Iako su razvedeni već neko vreme, Jovana Pajić i Sale Tropiko redovno se viđaju, idu zajedno na odmore, a čak i neke važne datume slave zajedno. Razlog zbog koga su bivši supružnici u tako dobrim odnosima su njihove dve naslednice, Helena i Đina. Ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika je danas imala poseban razlog za slavlje, što je ponovo ujedinilo njene roditelje.

Pročitajte Sale Tropiko je prošlost – Jovana otkrila s kim uspostavlja ljubavni odnos, bivšeg je već prebolela 

Ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika

Rajko Ristić

Starija mezimica nekadašnjeg para okončala je još jedan razred osnovnog obrazovanja, što je u okviru škole na poseban način uz adekvatnu odeću i balone obeleženo. Naime, svi učenici i učitelji trebalo je da se obuku u belo, a svako od njih bio je pozdravljen gromoglasnim aplauzom kada se začulo njegovo ime, piše Story.

Pročitajte Razbolela se nakon razvoda, evo šta joj je urađeno – Jovana Pajić otkriva surovu istinu o bivšem mužu 

Ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika

Rajko Ristić

Po okončanju tog oficijelnog dela u nebo su pušteni plavo -beli baloni, što su Jovana i Sale ispratili zajedno sa svojom naslednicom koja im je još jednom priredila zajedničke trenutke za pamćenje.

Ćerka Jovane Pajić je, kako se može videti na fotografiji izrasla u pravu lepoticu, a svi kažu da veoma liči na Jovanu.

Pročitajte Oglasile se Jovana Pajić i Marija Šerifović, romantične fotografije preplavile Instagram – Našu ljubav nećete uništiti

Ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika

Instagram

Fanovi muzičkog para nadaju se pomirenju, nažalost, za to nema nikakve naznake. Očigledno je da je konačna odluka doneta, ne na prečac niti na silu, već staloženo zbog čega oni danas i mogu da očuvaju prijateljski odnos.

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM