Svet

17 Avgusta, 2020 21:30

AFERA MAKRO! „Miljanu privodi POLICIJA zbog Sanje!“

Kako STAR ekskluzivno saznaje, Sanja Stanković tužila je Miljanu Kulić za uvredu časti. Njih dve su imale zakazano ročište 21. jula u Nišu, ali se Miljana nije pojavila zbog čega je suđenje pomereno za oktobar.

„NE ODUSTAJEM DOK MILJANI SVE NE NAPLATIM!“

„Sanja je tužila Miljanu jer je nakon prve sezone Zadruge u emisiji pričala kako se dopisivala sa makroom za kog Sanja navodno radi i da ima dokaze da se ona bavi prostitucijom. Kako bi dokazala da je to neistina i skinula ljagu sa svog imena, ona je tužila Miljanu. U julu su imali zakazano ročište, ali se Miljana nije pojavila jer navodno nije primila poziv, a istina je da se nije odazvala pozivu suda jer je tada bila u Bosni sa Zolom. Ali Sanja je strpljiva! Ako se Miljana ni u oktobru ne bude pojavila na suđenju, sledi joj privođenje!“, objašnjava izvor za STAR.

Pozvali smo Sanju koja nam je potvrdila ovu informaciju.

„Tačno je da sam tužila Miljanu, ali se ona nije pojavila na prvom ročištu! U oktobru je novo ročište. Neću odustati od tužbe jer je iznela brutalne laži, rekavši da ima dokaze za sve bljuvotine. Ako ima, evo na sudu neka iznese, a ne da beži, tačnije da izbegava ročišta“, kaže za STAR Sanja.

NOVI STAR! Potresna ispovest sina Isidore Bjelice! Šok slike: Sudar Cece i Čede na groblju! Policija traga za decom Tanje Savić! Viktor krije od Brene da se ženi!

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR