Trudna Ružica Veljković
Scandal

April 12, 2022 17:27

By

Veo misterije afere koja trese estradu: Trudna Ružica Veljković otkrila sve o druženju sa devojkom iz kataloga

Trudna Ružica Veljković otkrila sve o druženju sa izvesnom Marijom Halas

Bivša modelsica, atraktivna brineta trudna Ružica Veljković uživa u blagoslovenim danima ali je čitavu harmoniju na trenuak prekinula afera koja trese celu estradu. Naime, izvesna Marija Halas targetirala je pobednicu rijalitija “Parovi”, Ružicu Veljković da se bavi elitnom prostitucijom.

Pročitajte: SCANDAL! donosi Ružica Veljković pokazala kako može dobro da se izgleda i bez dečka (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ruzicaveljkovic (@ruzicaveljkovic)

Trudna Ružica Veljković stavila tačku na priče o prostituciji

Budući da je u blagoslovenom stanju i da joj sada stresovi nisu potrebni, Ružica Veljković se oglasila i progovorila o druženju sa devojkom koja se navodno nalazi u spornom katalogu.

– Mene optužuje Marija Halas da se prostituišem, a zapravo ona to radi. Družila sam se sa njom godinama i znala sam kako živi i čime se bavi. Nije mi to smetalo, ali nisam dozvoljavala da me uvuče u njen loš krug, jer imam dete i svoju porodicu i nikada se time ne bih bavila. Živim dobro, imam dobro situiranog muža i to mi nije potrebno. Marija Halas je pokušala da baci ljagu na moje ime jer je ljubomorna i ima prazan život i zbog droge koju često konzumira ne zna šta radi. Ja sam do prekjuče bila u Švajcarskoj i nisam nikako mogla biti sa njom u Makedoniji. Pritom trudna sam po drugi put i ovaj stres ne prija. Ni meni ni bebi – kaže Ružica za Informer.

Pročitajte: Bivša modelsica traži dva miliona: Tužila upravu zgrade u Njujorku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ruzicaveljkovic (@ruzicaveljkovic)

Ružica Veljković dodaje da već dugo nije u dobrim odnosima sa Marijom jer su u svađi.

– Sa Marijom ne komuniciram godinu dana jer smo u svađi tako tako da nisam mogla ni da budem u Makedoniji sa njom. Marija ima dečka koji je pokriva u prostituciji. Daje joj savete pa sada baca ljagu na druge devojke, uključujući i mene a zapravo samo sebe prikriva. Ona se čak i drogira. Bila je sa matorcima po splavovima – istakla je Veljkovićeva za pomenuti portal.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Instagram / Instagram Screenshot