David i Ana
Scandal

31 Januara, 2021 10:15

Ana Korać i David (NI)SU RASKINULI! Najbolji drug OTKRIVA ISTINU!

Vest o raskidu Ane Korać i Davida Dragojevića kao bomba je odjeknula pre par dana. Dosta se spekulisalo o razlogu njihovog raskida, a ni Ana ni David se nisu oglašavali povodom ove teme.

David i Ana se ljube

Ana Korać prevarila Davida? Ili nije?

Kao jedan od razloga se navodilo da je Ana prevarila Davida sa Stefanom Karićem, a ove gradske priče dodatno su podgrejale slike na Instagramu koje svedoče u prilog tome da su njih dvoje u isto vreme bili na Jahorini. Međutim, niko od aktera ove priče se nije oglašavao tim povodom. Lazar Jeremić, bivši zadrugar, koji je jedan od Davidovih najboljih drugara, otkrio je da su njih dvoje zapravo – na pauzi.

David i Ana 2

„Ana je rekla Davidu da puste da prođe neko vreme“

„Svako će pričati svoju priču, a svima je sad interesantno da nagađaju. Njih dvoje nisu u svađi, samo se jednostavno ne čuju. Nije to baš ni raskid, ona mu je rekla da puste da prođe neko vreme“, istakao je Lazar.
David i Ana nisu imali nijednu svađu. Najčudnije u svemu je što ne postoji nijedan konkretan razlog za raskid. To nikome nije jasno, pa ni nama. Niti je ona našla drugog, niti je on ljubomorisao, to se uopšte ne dovodi u pitanje“, dodao je Jeremić.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL