ANA NIKOLIĆ
Star

February 4, 2021 23:00

By

Ana teško podnela reperov PRITVOR

Nakon četiri meseca, Stefan Đurić Rasta konačno je 27. januara pušten iz pritvora. Paparaco STARA uslikao je repera sa maskom kada je izlazio iz Centralnog zatvora sa crnim džakovima u kojima su mu bile stvari.

Ana teško podnela Rastin pritvor

Iako se do sada nije oglašvala ovim povodom, njegova bivša supruga Ana Nikolić otkrila je koliko joj je bilo teško dok je otac njene ćerke Tare bio lišen slobode. Čak je u svom stilu rekla da je htela da se polije benzinom i zapali ispred Skupštine u znak protesta!


Tara je mala, ona i ne shvata šta se zapravo desilo, ali ja sam ponekad u njenom pogledu videla. Zadnjih par puta, jer već smo mi mesec dana iščekivali izlazak, ja sam stalno pričala ‘E, sad ove srede, tata možda dođe!‘ Ona ne zna šta je smrt, mala je, ali je mislila da se njen tata nikad neće vratiti – rekla je Ana za STAR i dodala:

Taj period je baš bio težak za sve nas. Gledati njegove roditelje koji su potpuno pristojni, normalni, kojima je sve to strano, normalno je da im je teško palo. To je njihovo dete, ja se stavljam u ulogu majke, da je moje dete u toj situaciji, ne bih to podnela. Kada mi se jednog dana njegova majka, koja je stvarno jaka žena, jedna stena, rasplakala, ja sam se raspala i bila sam u fazonu ‘Sad ću da idem ispred Skupštine da protestujem, da se zapalim, polijem benzinom, pustite dečka, ovo je zaista nepravda!’ Baš smo jako brinuli – rekla je pevačica za STAR.


Kako saznaje STAR Rasta je nakon izlaska iz pritvora otišao u svoj stan gde ga je čekala ćerka, koja je provela sa njim tri dana. On je preko advokata organizovao da se kupe igračke koje su mu dali kada je izašao kako bi ih poklonio Tari.

Rasta će dobiti godinu dana kućnog pritvora i nanogicu, a uprkos tome što mu se ni ova ideja nije dopala, u konsultacijama sa njegovim advokatom, doneli su odluku da je to najbolje za njega – kaže izvor STARA, ali još uvek nije poznato kada će reperu staviti nanogicu.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR