Scandal

January 27, 2021 17:00

By

Rasta na SLOBODI! Izlazi iz ZATVORA posle 4 meseca!

Reperu Stefanu Đuriću Rasti i L.B. Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor, a njih dvojicai se terete za nedozvoljeno držanje skanka i kokaina za ličnu upotrebu. Oni će u toku popodneva biti pušteni iz Okružnog zatvora u Beogradu gde su u pritvoru proveli skoro četiri meseca zatvora od hapšenja u oktobru prošle godine.

Rasta na slobodi

Pritvor im je ukinuo sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, rekla je za Tanjug portparokla suda Bojana Stanković.

Podsećamo, pevač Stefan Ðurić zvani Rasta uhapšen je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu pošto je kod njega pronađena veća količina skanka, a sa njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain.

On je saslušan pred Višim tužilaštvom u Beogradu nakon čega mu je tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana, koji mu je kasni i produžen, pa je reper proveo praznike u zatvoru. 

Rasta se pred sudijom branio da je oko kilogram skanka nabavio početkom septembra za ličnu upotrebu jer je želeo da se obezbedi zbog situacije sa koronom , da je drogu platio oko 2.000 evra i da je nikome nije dao na korišćenje i nije želeo da oda od koga je kupio marihuanu, prenosi Monodo.rs

FOTO: RAJKO RISTIĆ