Scandal

December 6, 2020 18:00

By

Biković RAZOČARAN u Đokovića! Nole neće da igra Teslu u njegovoj SERIJI!

Kako novi SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Miloš Biković se pomalo razočarao u Novaka Đokovića jer je odbio njegovu ponudu da igra Nikolu Teslu u seriji koja uskoro počinje da se snima, a na kojoj će kooproducent biti upravo Biković.

Miloš se i dalje nada da će Nole na kraju prihvatiti ulogu!

– Nole i Jelena su letos bili u jednom klubu sa Bikovićem, sećate se sigurno da su njih dvojica zajedno igrali limbo dens i napravili šou i tada je svima u javnosti postalo jasno da su glumac i teniser bliski prijatelji – objašnjava izvor i dodaje:

– Međutim, kako se ne viđaju često, Miloš je još tada predložio Noletu da on igra Teslu jer fizički mnogo podseća na naučnika i tada mu se i pohvalio da je dobio do Rusa budžet od dva miliona dolara za potrebe snimanja, te da će projekat biti započet čim se situacija sa virusom malo smiri – kaže izvor SCANDALA! i dodaje:

– Nole se oduševio zbog ponude i nije krio da bi voleo da se oproba i kao glumac, i to posebno da igra Teslu kojeg jako ceni i divi mu se, međutim, ipak je odbio jer zbog obaveza ne bi mogao da pruži maksimum, a to prosto ne može sebi da dozvoli. Miloš se sa druge strane nadao da će Nole popustiti i predomisliti se, pa kako do toga još nije došlo, šuška se i da se malo razočarao, ali i da se još uvek nada.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!