Ćerke Slobode i Vojina
Svet

September 28, 2022 20:52

By

Drugarice, lažljivice… Otela joj voljenog bez da je i trepnula: Na put Slobodinoj sreći stala je dobra koleginica (foto)

Bivša ljubav Slobode Mićalović danas je sudbina njene koleginice

Budući da ove godine obeležava 18. godinu zajedničkog života sa Vojinom Ćetkovićem mnogi kao da su zaboravili da je Sloboda Mićalović imala život i pre njega. Pre nego što je postala poznata glumica, bila je u emotivnoj vezi sa rediteljem Jugom Radivojevićem, koji s puno poštovanja priča o tom periodu. 

Pročitajte: Sloboda Mićalović progovorila o odluci koja joj je promenila život iz korena – Moje ćerke moraju da se naviknu..

Bivša ljubav Slobode Mićalović danas je suprug dramske umetnice i voditeljke Milene Vasić, imaju i zajedničkog sina Lava, a čini se da prošlost ni u kom pogledu ne sprečava dve koleginice da rade zajedno, a po svemu sudeći i da postanu bliske prijateljice. Kako je odnedavno Sloboda postala stalna članica Jugoslovenskog dramskog pozorišta, gde i Milena igra, nametnulo se da sarađuju u istom projektu. Čini se da obe okej sa novonastalom situacijom pa su se celim svojim bićem predale komadu koji, ako je suditi po najnovijim fotografijama na društvenim mrežama, igraju i u Barseloni.

Pročitajte: Ludo letovanje Slobode i Vojina – Popeli se na skuter, cela plaža se za njima okrenula (FOTO)

U pauzama proba i izvođenja, glumice, koje bi po mišljenju mnogih trebalo da su ljute rivalke, provode vreme na plaži zajedno, a nije tajna da ih osim glume vezuje i ljubav prema muzici za koju su obe beskrajno talentovane.
Bivši dečko Slobode Mićalović ima puno razloga da bude srećan, jer malo je situacija gde se bivša i sadašnja izabranica vole, a Milena i Sloboda na dobrom su putu da postanu najbolje drugarice, piše Story.

Pročitajte: Sloboda Mićalović okrenula leđa familiji – Bivši zet ovim potezom otkrio kakva je zaista glumica

AUTOR: SVET

IZVOR: story

FOTO: ATA images