Razvod Jovana Memedovića
Svet

July 30, 2023 20:45

By

Evo kako izgleda bivša žena Jovana Memedovića nakon razvoda: Pogledajte kako živi i gde FOTO

Bivša žena Jovana Memedovića je vanserijska lepotica

Gotovo decenija je prošla od kada su Jovan i Mirjana Memedović stavili tačku na svoj brak. Svako je krenuo svojim putem, a u korektnim odnosima ostali su zbog svoje dece, sina Uroša i ćerke Maše.

Pročitajte Ćerka Jovana Memedovića pokazala izabranika, ZET JE POZNAT (FOTO)

Memedović uživa bez posla

A sada je bivša žena Jovana Memedovića, koja je uz atraktivnog autora emisije “Sasvim prirodno” provela dve decenije, otvorila vrata svog doma na društvenim mrežama i otkrila gde i kako živi, od kada više nije supruga Jovana Memedovića. Lepa Mirjana prezime je zadržala, a svoj život organizovala je u domu na Dedinju, dok jedan deo vremena provodi na svom imanju u Vojvodini, na kome uživa u prirodi i pravi orahovaču.

Pročitajte Razotkrivena veza Jovana Memedovića i mlađe koleginice – Voditelj ne krije ljubav, da li vam liči na njegovu bivšu FOTO

Kada je u Beogradu, najviše vremena provodi u prelepom dvorištu svog doma, koji je ukrasila modernim komadima nameštaja, a potom ga oplemenila rustičnim i etno detaljima, koji su čitavom prostoru dali posebnu energiju.

Pročitajte Jovan Memedović u suzama zbog odlaska dragog bića

Bivša žena Jovana Memedovića uživa u putovanjima, mesto je, baš kao ni bivšeg supružnika ne drži, a sve u svemu, prema onome što na mrežama objavljuje, čini se da nakon razvoda u životu uživa punim plućima i raduje se svakom novom danu piše Story.

Pročitajte: Sve je jasno – Otkriveno kako se ćerka Jovana Memedovića ponaša prema svojoj majci posle razvoda roditelja, dobro pogledajte fotografiju

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images