Jovan Memedović i ćerka
Svet

January 9, 2023 14:30

By

Tragične vesti iz doma Jovana Memedovića: Porodica zavijena u crno zbog njegovog odlaska, ćerka neutešna FOTO

Jovan Memedović i ćerka neutešni zbog odlaska dragog bića

Jedan od mnogima omiljenih voditelja koji je i autor emisije “Sasvim prirodno”, Jovan Memedović svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, pa tako štiti i svoju porodicu od znatiželjnih pogleda, posebno otkako su on i bivša supruga Mirjana stavili tačku na brak pre nekoliko godina. Sa bivšom suprugom dobio je dvoje dece, ćerku Mašu i sina Uroša, a njegova naslednica u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti.

Pročitajte: Ostavio ju je a da nije ni trepnuo – Bivša žena Jovana Memedovića izgleda kao boginja FOTO

voditelj jovan memedović

Foto: ATA images

Budući da ona vodi izuzetno zanimljiv život koji sa sa svojim pratiocima deli na društvenim mrežama, ono što se može primetiti po njenim fotografijama jeste to da je od oca nasledila ljubav prema prirodi i avanturama, a najnovija objava Maše Memedović i ovog puta naišla je na brojne reakcije.

Foto: ATA images

Mašu na “Instagramu” prati više od dvadesetpet hiljada ljudi, koje ona poput svog oca, vodi na putovanja kroz njene omiljene skrivene oaze i otkriva neispričane priče zaboravljenih mesta, a često ju je u tim avanturama pratio i verni ljubimac Draža koji je takođe osvojio srca njenih pratilaca.

Trenutak iz privatnog života i objava Maše Memedović ovog puta rastužila je mnoge, jer se ona oprostila od svog ljubimca veoma emotivnom porukom.

Pročitajte: Velika ljubav Jovana Memedovića bila je okidač za razvod – Niko se nije nadao da je to baš ona (foto)

– Sinoć smo se oprostili od našeg Draže – napisala je Jovanova mezimica na Instagramu i stavila svima do znanja koliko je za njega bila vezana te da joj je srce slomljeno zbog gubitka velikog prijatelja sa kojim je mnogo toga prošla i koji ju je u obilasku prirodnih lepota naše zemlje pratio u stopu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Nportal

FOTO: ATA images