Preminula svekrva Jovane Jeremić
Svet

July 26, 2023 12:15

By

Tuga u porodici Jovane Jeremić, otišla je zauvek: Za mene si jedina i prva, mnogo sam te volela… FOTO

Preminula svekrva Jovane Jeremić, voditeljka van sebe 

Danas je tragičan dan za voditeljku Pinka, budući da je njena svekrva Zorica Milošević, preminula danas u 71. godini. Jovana je bila izuzetno vezana za nju, te verujemo da joj je ovo jako teško palo.

Pročitajte Bio je njena najveća ljubav – Jovana Jeremić u suzama zbog smrti bivšeg partnera

Preminula svekrva Jovane Jeremić

TV Pink printscreen

Majka Jovaninog bivšeg supruga duže vreme se borila teškom bolešću. Zorica je bila pedagog i predavala je muzičku kulturu u pirotskoj Gimnaziji.

Sada se voditeljka Jovana Jeremić oglasila potresnom objavom.

– Sve i da vratim vreme, ti si za mene jedina i prva. Glavna u svemu. Hvala ti sto si u ključnim momentima bila uz mene. Sto si deo sebe ugradila u mene. Obično svekrve i snajke ne idu zajedno, a ja sam tebe volela toliko da samo moja duša zna istinu. Naše kafe na terasi, moja pljuga sa tobom na kvarno, naše priče i uređivanje jutarnjeg programa sa muzičkim delovima za Božić i NG, Vaskrs… Verujem da duše ne umiru. One se samo sele na drugo mesto. Žena i profesorka po kojoj svi gimnazijalci pamte svoje gimnazijske dane.

Pročitajte Ljubav ne bira ni mesto ni vreme, Jovana Jeremić progovorila o trudnoći – Ime sina nosi jaku simboliku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

– Vrsni muzički pedagog, ulivala je snagu svim učenicima, kolegama, članovima gimnazijskog hora, bodrila, širila na sve strane svoju pozitivnu energiju i veliki osmeh. Bila je, pre svega i iznad svega, prijatelj, a tek posle profesor. Na pomen njenog imena, odmah se stvore asocijacije: “Ovo je Srbija”, “Bolesno mi leži”, “Pratim te”, “Žute dunje carigradske” … Njenu ličnost karakterisali su akademska spremnost, profesorska emancipacija i muzički nežna “divljina” duha. Davala je poseban ton i boju svim našim okupljanjima, kako formalnim, još više onim drugim, neformalnim. Davala je štimung samom svojom pojavom, onim detinjastim, naizgled neozbiljnim (čitaj umetničkim) šarmom – napisala je voditeljka.

AUTOR: SVET

IZVOR: Puls Online

FOTO: ATA images