Nova devojka Zvezdana Slavnića
Svet

March 5, 2023 15:00

By

Tragičan kraj ljubavi: Zvezdan nasrnuo na Anđelu, ispolivao je, pretio i nokautirao u glavu

Zvezdan nasrnuo na Anđelu u ranim jutarnjim satima

Ljubavni trougao koji čine Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić ne prestaje da intrigira javnost. Iako se nekima činilo da je Slavnić siguran u osećanja prema ljubavnici, nije sve baš onako kako izgleda.

Pročitajte: Strašne scene – Slavnić šutnuo ženu pa se pomirio sa Anđelom, doživeo pomračenje uma pa jecao Ani na ramenu VIDEO

Zvezdan nasrnuo na Anđelu

Foto: Youtube printsreen

Naime, otkako je Zvezdanova nevenčana supruga ušla u Belu kuću, njihovi odnosi se menjaju iz sata u sat. Slavnić se slomio kada je Anu video uplakanu i vidno rastrojenu, pa je ostavio Đuričićevu kako bi pokušao da smiri bivšu partnerku. Međutim, strast među ljubavnicima je jača od svega pa se sin Moke Slavnića ubrzo vratio mladoj Crnogorki, a počeo je da pravi pakao od života Ćurčićevoj.

Pročitajte: Noć istine, suza i teških reči – Ana urnisala Zvezdana i Anđelu čim je ušla, Slavnić doživeo nervni slom VIDEO

Zvezdan nasrnuo na Anđelu

Foto: Youtube Printscreen

Svakog dana isplivava prljavi veš iz njihovog nekadašnjeg zajedničkog života, a ono na čemu Ana insistira jeste da je Zvezdan ozbiljan nasilnik i da je ona od njega doživljavala svakodnevne batine.

Pročitajte: Ljubavnica vređa prevarenu ženu na najgnusniji način – Anđela se brutalno obrušila na Anu

Zvezdan nasrnuo na Anđelu

Foto: Youtube Printscreen

Činilo se da Đuričićeva u ove Anine navode nije verovala. Makar ne do noćas, kada je Zvezdan nasrnuo na Anđelu nakon brutalne svađe.Naime, njih dvoje su se prepucavali u spavaćoj sobi, a kada ga je isprovocirala počeo je da je poliva vodom.

– Vi ćete da umrete za 10 godina, a Anđela će da ceo život da ima etiketu ljubavnice – rekla je ona.

– Što je zategnuta situacija? – pitao je Mikica Bojanić.

Pročitajte: Oglasila se majka Ane Ćurčić – Zvezdana hapse u Zadruzi, a ovo su razlozi

Zvezdan nasrnuo na Anđelu

Foto: Youtube printscreen

Hoće pedalinu – rekao je Zvezdan.

– Jedino ako je ja dam. Anđela nema životne probleme, samo ih Zvezdan ima i samo ja imam razumevanje za njega. Dva dana totalne izolacije, samo neka nastavi. – govorila je Anđela.

– Klošarko bezobrazna, prljava, nemoj više da si mi se obratila – odbrusio je Zvezdan.

Zvezdan nasrnuo na Anđelu u dvorištu nakon žestoke svađe

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samoposmatramo1

Nakon tog haosa izašli su da prošetaju oko Bele kuće, gde su nastavili svađu. Sada je na Instagramu isplivao necenzurisani snimak na kojem se vidi kako je Zvezdan nasrnuo na Anđelu, a potom je udara rukom u glavu.

– Pazi šta radiš, pazi šta radiš, to ti sad kažem zadnji put – pripretio je Slavnić, Anđeli koja je bila hladna, ili se možda pretvarala jer se uplašila.

Okej – rekla je ona.

– Ne, nemoj okej, nemoj posle da ti bude đavo kriv, da ti nisam rekao – govorio je Slavnić.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic.rs

FOTO: Youtube printscreen