Porodica Bobana Rajovića
Svet

December 23, 2020 20:00

By

Boban Rajović: „Znam kako je i imati i nemati” USKORO novi HIT!

Boban Rajović je jedan od pevača koji je sa pokojnim Džejom imao poseban, topao, prijateljski odnos. Džej je takođe gotivio Bobana, te su pre dve godine snimili i duet „Hej, živote, druže”.

– Džej je imao neke svoje rituale i bilo je to teško organizovati, ali ja kad sam čuo pesmu, rekao sam mu: „Džoni, ovo možemo samo ti i ja da uradmo”. Bio sam uporan i na kraju smo, hvala Bogu, uspeli da je snimimo – kaže Boban u intervjuu za SVET i otkriva da je Džeja bilo teško uloviti i da je sve bilo stvar trenutka.

– Umetnici su posebne duše i posebni neki likovi. Džej je živeo u svom filmu, ali poklanjao mi je neku posebnu energiju, ljubav i poštovanjekaže Boban za SVET.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boban Rajović (@rajovicboban)

Inače, pevač ovih dana radi na novoj pesmi, iako je dosta onih koji misle da je uzaludno sada bilo šta raditi.
Dobio sam dozvolu da obradim pesmu Dine Merlina „Pustite me”, objaviću je do kraja godine a na pitanje kako preživljava ovu situaciju i kako se nosi sa besparicom.

– Ja znam kako je i imati i nemati, ne smatram ovu situaciju toliko tragičnom, uspeo sam nešto i da uštedim. Teže mi je bilo kada sam počinjao karijeru i nadam se da ćemo od leta raditi, više zbog drugih ljudi kojima je mnogo teže. Ja se samo prevrnem i idem dalje – zaključio je Boban Rajović za svet.

FOTO: PROMO