Kuća Bogdane i Veljka u Titelu svet portal svet tabloid svet
Svet

August 16, 2023 14:25

By

U ovo telo se Veljko zaljubio: Bogdana se skinula u kupaći pa pokazala kako izgleda savršenstvo FOTO

Bogdana Ražnatović u kupaćem kostimu izgleda nestvarno

Bogdana Ražnatović se godinama bavila sportom, pa i nije čudno što je uvek izgledala savršeno. Međutim, svi su iznenađeni što Veljkova supruga samo četiri meseca posle drugog porođaja i dalje izgleda kao devojka.

Pročitajte Svima je čudno kako izgleda Bogdana Ražnatović – Ne liči na sebe, ne oblači se isto FOTO 

Bogdana Ražnatović u kupaćem

Rajko Ristić

Budući da je Bogdana Ražnatović 17. aprila rodila drugog sina, mnoge je iznenadilo to što je u rekodnom roku uspela da povrati devojačku liniju, pa izgleda kao da i nije bila trudna. Naime, na društvenoj mreži Instagram osvanula je fotografija na kojoj Bogdana ponosno pozira u zelenom kupaćem kostimu koji joj stoji kao saliven.

Pročitajte Veljko Ražnatović u problemima – Bogdana saznala za njegovu vezu sa pevačicom, godinama im je dolazila u kuću 

Bogdana Ražnatović u kupaćem

Instagram

Bogdana Ražnatović u kupaćem izgleda kao da je i dalje aktivna sportistkinja, što je dokaz tvrdnje da „telo pamti“. Ona je kao tinejdžerka počela da trenira košarku i bila je deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na „Prvenstvu Evrope“, piše Gloria.

Pročitajte Prvi intervju – Bogdana konačno otkrila istinu o Veljku i njihovom braku, evo kakav je on zaista 

Bogdana Ražnatović u kupaćem

Rajko Risitć

Sa ekipom „Radivoje Korać“ dve godine kasnije osvojila titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak „Ženske regionalne lige“ i finalista Kupa „Milan ‒ Ciga Vasojević“. Zbog teške povrede je 2015. godine rešila da se povuče iz profesionalnog sporta nakon čega je upoznala sadašnjeg supruga Veljka Ražnatovića kome je podarila dva sina – Željka i Krstana.

IZVOR: GLORIA

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM