Scandal

22 Novembra, 2020 16:00

Ćazim ih ZAVADIO! Šabanova Goca neće da čuje za Anu! „Bekuta je za mene MRTVA!“

Goca Šaulić ne krije da organski ne podnosi Anu Bekutu! Njih dve lično nisu imale sukob, ali kako Ana nije bila dobra sa Šabanom, Goca to ne može da joj oprosti, piše novi broj tabloida SCANDAL!

„Kao što je Šaban bio mrtav za nju dok je bio još živ, tako je i ona sada za mene!“

Kako je izjavila, Ana je za nju mrtva jer je ona isto govorila za pokojnog Šabana dok je još bio živ! Istina, Goca o tome nikada ne govori javno, ali kako nam prenose izvori, među najbližim prijateljima ne krije gnev prema Ani.

– Goca je baš slaba na one koji nisu bili dobri sa Šabanom, pa je to slučaj i sa Anom. Otvoreno kaže da očima ne može da je gleda i da joj nikad neće pružiti ruku pomirenja – objašnjava izvor i dodaje:

– Ni Ana nikad ne komentariše Šauliće, ali je javna tajna da se njihovo prijateljstvo prekinulo preko noći i da je Ana tada rekla da je Šaban za nju mrtav zbog čega je Goca i sada prezire – objasnio nam je izvor, a sve se desilo zbog kontroverznog biznismena Ćazima Osmanija.

Podsetimo, pre mnogo godina, na jednom od snimanja Zvezda Granda na kom su se zajedno pojavili Milutin Mrkonjić, Ćazim Osmani i sada pokojni Šaban Šaulić došlo je do neprijatne situacije jer je gazdarica Lepa Brena izbacila kontroverznog biznismena albanskog porekla i Mrku misleći da ga je on doveo.

Kasnije se ispostavilo da ga je doveo Šaban, ali da to nije odmah rekao, pa je Ana od tada ljuta na njega i nikada se nisu izmirili za njegova života. Brena se pak izvinila Mrki i oni nemaju problem, a da sve bude gore, u sve se umešala i Šabanova ćerka Sanela, pa je Ani, navodno, kako je Bekuta tada tvrdila, slala preteće poruke koje je pevačica objavila. Od tada Bekuta nije krila da je Šaban za nju, citiramo, mrtav, a isto to za nju kaže Šabanova udovica.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!/ ATA IMAGES