Ćerka Marka Jarića danas proslavlja rođendan 
Svet

12 Septembra, 2022 21:30

Jarić ne oprašta, Adrijana Lima zaboravila ćerku: Mala Sijena stavila do znanja šta misli o mami i njenom trećem detetu

Ćerka Marka Jarića danas proslavlja rođendan 

Mlađa ćerka Marka Jarića proslavila je deseti rođendan i to u organizaciji poznatog oca, dok je njena majka Adriana Lima još uvek u nemogućnosti da se pridruži sličnim aktivnostima nakon samo nekoliko dana od svog trećeg porođaja. Ponosni otac objavio je fotografiju na kojoj devojčica Siena slavi svoj rođendan okružena vršnjacima u pravoj letnjoj atmosferi u Majamiju.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije – Valentina i Sijena izrasle u prave lepotice – Marko Jarić doveo ćerke u luksuznu vilu na Dorćolu (foto)

Foto: Rajko Ristić

Ćerka Marka Jarića ima tri godine stariju sestru Valentinu, a od prošle nedelje porodici se pridružio i dečak Cijan. Bivši košarkaš u dobrim je odnosima sa top modelom s kojim je bio u braku pa je proslava Sijeninog rođendana poverena njemu i sve je prošlo u odličnoj atmosferi.

Sada je u srećnoj vezi sa filmskim producentom Andreom Lemersom III, sa kojim je kako kaže sada najsrećnija žena na svetu.

Pročitajte: Marko Jarić ponosan na svoje mezimice – Valentina i Sijena priredile tati nešto neverovatno u luksuznoj vili na Dorćolu (foto)

– Cijan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Cijan je boja voda Bora Bore i Maldiva, mesta na našoj porodičnoj listi. Cijan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dečaka.

Dobrodošao u naš svet CIAN LIMA LEMMERS ~ 29.08.22 – napisala je manekenka u opisu slike.

Ćerka Marka Jarića obožava da provodi vreme u Beogradu, a ovo leto proveli su i u Crnoj Gori. Bivši sportista uživao je da naslednicama otkriva predele iz ovog regiona ali prema dogovoru s njihovom majkom svi žive u Majamiju kako bi sve lakše funkcionisalo, prenosi „Story!“

Mlađa ćerka Adrijane i Marka proslavila je svoj deseti rođendan bez obzira na to što njena majka ovog puta nije bila tu. Pokazala je da se odlično zabavljala a da li se čula sa majkom nakon proslave, još uvek nije poznato…

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić