Svet

2 Avgusta, 2022 20:30

Nakon privođenja, Korona i Rimski na nastupu napravili novi incident (video)

Da li je ovo bio novi incident na nastupu Korone i Rimskog

Popularni trep izvođači Predrag Miljković, poznatiji kao Korona i Premil Jovanović alias Rimski, posle incidenta sa policijom u klubu Hide, sinoć su ponovo imali nastup u istom lokalu.  Naime, intervencijom policije, koja je pre tri nedelje zbog rutinske kontrole prekinula njihov nastup, ovi momci su zbog navodnih uvreda koji su uputila sa bine, bili i privedeni. Trepere su iz budvanske stanice uz krivičnu prijavu pušteni iste noći.

Pročitajte: Zbog ovih momaka je propao duet Tanje Savić i Slavice Ćukteraš (video)

Epilog priče je da su obojica morali da plate novčanu kaznu, a video njihovog privođenja iz kluba postao je jedan od najgledanijih na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs)

Sinoćni nastup prošao je bez ijednog incidenata tako da su Rimski i Korona konačno mogli da završe svoj nastup u Hide. Nakon prvih taktova pesme „Odakle sam ja“ momci su napravili sjajnu atmosferu u klubu.

Pročitajte: Bez lažne skromnosti – Nucci šokirao publiku neprikladnim zahtevom (video)

Novi „incident“ na nastupu Korone i Rimskog?

Razloga za nezadovoljstvo nije trebalo biti, zbog čega je čudila gestikulacija Korone sa bine. Da li je pokazivanje srednjeg prsta samo deo „koreografije“ uz njihove pesme ili ipak Koronin način da izrazi svoje mišljenje o nemilom incidentu, ostaje nam samo da nagađamo. Atmosfera u klubu Hide u Budvi uvek je zagarantovana!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs)

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Irena Klein

FOTO: Stefan Labović