Scandal

31 Marta, 2021 15:14

Danijela roditelji IZBACILI IZ KUĆE! Miljana KRIVA za sve?

Bivši zadrugar Danijel Višić ostao je upamćen po vezi sa Miljanom Kulić sa kojom se nakon raskida posvađao na “krv i nož“.

Danijela izbacili roditelji zbog veze sa Miljanom!

Naime, Višić se u emisiji „Kasni zornjak” osvrnuo na Miljanino šišanje, pa je otkrio kakav odnos ima sa roditeljima i da li je istina da su ga izbacili iz porodičnog doma zbog veze sa Kulićevom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILJANA KULIĆ OFFICIAL ️ (@miljana_kulic_)

Ne bih voleo da u tome ima mojih zasluga, ja se nadam da nije zbog mene, već zbog Zole i Kristijana. Iskreno, ja kad sam video bio sam šokiran, nije mi bilo svejedno. Možda se sprema za neki film, neku ulogu, kod nje je sve moguće, pa sad isprobava da vidi kako će da joj stoji – rekao je Danijel, pa priznao da su ga roditelji izbacili iz kuće zbog veze sa Miljanom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danijel Visic (@danijel.visic)

Išao sam kući da se naspavam, da se odmorim od svega. Došao sam kući gde su mi vrata zatvorena, pa sam morao da odem u hotel. Tako je ispalo, roditelji su razočarani…Brat je jedini okej, rekao je:“Daj, brate, iskuliraće oni, svi znaju da je to sprdnja sve“. Šokirani su bili, neko te gleda, poznaje te ceo život, zna kakav si, zna s kim se družiš, krećeš i onda te vide tamo i… „Đuskovizija“, tu je bio kraj… Biće valjda sve okej, neću da razmišljam. Treba valjda da prođe neko vreme, zato sam ih pustio i iskulirao, da ne bi sad bilo neke svađe – priznao je Danijel.

FOTO: PRINTSCREEN, INSTAGRAM PRINTSCREEN