Suprug Ane Sević
Svet

March 30, 2021 16:00

By

Darko uvalio Anu u VELIKE PROBLEME? Sevićeva na saslušanju zbog LAŽNIH TABLICA!

Prema pisanju domaćih medija, Ana Sević dobila je poziv od policije kako bi objasnila zbog čega se na automobilu “mercedes CLK”, koji se vodi na nju, nalaze tablice drugog automobila.

Darko uvalio Anu u velike probleme?

Kako Kurir saznaje, zabuna oko automobila i tablica nastala je kada su policajci sa Zvezdare u novembru prošle godine u rutinskoj kontroli proverili “mercedes”, koji je bio parkiran na ulici. Kako u tom trenutku u vozilu nije bilo vozača, službenici su proverom tablica utvrdili da one ne pripadaju drugom automobilu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

– “Mercedes” je tada po nalogu policije prebačen na parking policijske stanice. Nakon toga je utvrđeno da je vlasnik tog “mercedesa” Ana Sević – objašnjava izvor Kurira i dodaje da je ona zbog toga pozvana na saslušanje.

Naime, Ana je navodno pre nekoliko dana došla u stanicu i objasnila da joj je taj automobil poklonio bivši suprug, ali da je isti prodala pre nekoliko godina.

Taj auto mi je kupio bivši suprug, Darko Lazić još 2014. godine. Ja sam ga u dogovoru sa Darkom prodala 2016. godine. Čoveka, koji je kupio auto od mene, znam kao “Nikola Crni”. Ništa više o njemu ne znam – rekla je pevačica u policiji, a prenosi pomenuti medij.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Nakon Sevićeve, na saslušanje je, prema pisanju pomenutog medija, pozvan i pevač Darko Lazić.

On je potvrdio Aninu priču, ali je i dodao da on ne zna da li je kupac isplatio “mercedesa” u celosti, jer nije u kontaktu sa čovekom kome je auto prodat – dodaje sagovornik Kurira koji tvrdi da je o ovom slučaju obavešten i tužilac iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, koja se izjasnila da se vozilo vrati vlasniku, a da se tablice koje mu ne pripadaju unište, kao i da nema elemenata krivičnog dela.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ