Scandal

February 21, 2021 18:00

By

David spremio GADNU OSVETU za Anu Korać!

David Dragojević pokušava da deluje opušteno i kao da ga je briga što više nije sa Anom Korać, ali to je daleko od istine!

Ana je žestoko povredila Davida!

Kako Scandal! saznaje, Davida je Ana toliko povredila i napravila mu haos od života da on sada živi samo za to da joj se osveti! Razradio je plan do detalja i uveliko ga sprovodi u delo, a kako nam kaže izvor, Ani neće biti dobro kad bude videla šta joj je bivši dragi zakuvao!

David je bio ubeđen da će sa Anom provesti život, čak su i decu planirali, smišljali im imena, želeli su da pokrenu i veliki biznis, ali sve to palo je u vodu jer je Ana rešila da krene svojim putem – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Dragojevic Official (@david__dragojevic)

David je zbog nje odustao i od Amerike, a mogao je tamo da zaradi ozbiljne pare. Zbog svega toga oseća bes i nema nameru da se sve završi tek tako. Krenuo je u teretanu, trenira dva puta dnevno i sve ulaže u izgled. Planira da smuva ultrazgodnu ribu, mladu, atraktivnu i uspešnu i da s njom započne ozbiljnu vezu. Siguran je da će, kad Ana vidi da ima lepšu i mlađu, odlepiti od ljubomore. A ni to nije sve. David je osmislio i biznis plan i trebalo bi da ga realizuje s novom devojkom, znam da je reč o sjajnoj ideji koja donosi mnogo novca, tako da on veruje da će se Ana mnogo pokajati što ga je ostavila – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ