Edita Aradinović
Scandal

January 16, 2021 20:00

By

SCANDAL! intervju! Edita Aradinović: “Bila sam LJUBOMORNA na Severinu!”

U intervjuu za SCANDAL! Edita Aradinović priseća se detinjstva, te dana kada nije ni sanjala da će biti poznata pevačica.
– Kažu da sam bila hiperaktivna i nestašna, ali ja ne mislim tako. Verujem da sam bila divno stvorenje!
Da li si maštala da postaneš poznata?
– Jesam, potajno, ali nisam nikad bila u centru dešavanja, jer je moja sestra Indira tada bila u pubertetu i kretala je tim putem, a i ja sam oduvek bila stidljiva, pa me uvek bilo sramota da pevam pred nekim, tako da sam ja sama imala koncerte u svojoj sobi.
Kakvo je bilo vaše detinjstvo?
– Uvek je bilo turbulentno, uvek neka gužva, puno sestara, tetaka, jer smo velika familija i sa mamine, i sa tatine strane, uvek su bile strine, tetke, ujaci, stričevi, bila je uvek neka ljubavna atmosfera, lepo je bilo. Indira je dosta starija od mene, pa je uvek bila sa starijom braćom i sestrama, a mi klinci smo bili odvojeni pošto nas je dosta.
Jeste li se tukle ti i Indy?
Kako ne, tukle smo se! Doduše, više je ona mene lemala, mada i ja sam bila katastrofa, pogotovo kad je odam kod mame i tate, odavala sam njene tajne.
Bila si cinkaroš? Ne zezaj!
– Jao jesam, cinkarila sam je da puši, da ide da se vidi s dečkom… Baš sam bila jajara, ali sad nisam takva, majke mi!
Ispucala si izdaje kao mala!
– Da!

Đole Đogani kod kolima

Edita Aradinović: “Gagi i Đole Đogani mi nisu rođeni ujaci”

Jeste li bile svesne Indy i ti da su u to vreme, dok ste bile male, vaši stričevi Đole i Gagi i njihove žene tadašnje bili baš na vrhuncu slave?
– Jesmo, ali oni su… Nismo se mi toliko viđali, više smo bili bliski sa tatinom stranom familije, a i sa mamine strane, bliže smo bile sa rođenim ujacima. Ni Gagi, ni Đole mi nisu rođeni ujaci, svega sam ih u životu videla možda pet ili šest puta, ali znali smo za njih. Bilo je kao Jao, Đogani, Funky G, đuskali smo uz te pesme, imam te kasete… Možda jednog dana, ako budem imala priliku, pustiću video-kasete, odnosno te snimke na kojima igram uz njihove pesme. Imam to kod kuće, tada smo snimali na video-kasetama.
Taman to da iskoristiš za neki svoj spot?
– Jao, ne! Prvo nisam ličila ni na šta, a drugo, bila sam neartikulisana!
Ma daj, nemoguće!
Mene su zvali ružno pače, nisam nešto bila srećna s tom nekom lepotom, ali sam bila harizmatična i vođa cirkusa. Kad se zeza, uvek sam bila prva. Kasnije sam se prolepšala u prvom ili drugom razredu, postala sam devojčica. Pre toga sam bila dečak, mama me šišala na kratko, one bapske priče da mi kosa bude gušća…
Jesi li imala problem oko toga? Jesu li te deca zezala?
– Nisu me zezali, uvek sam bila voljena u društvu, uvek su me terali da pevam, imitiram profesore i učiteljice… Uvek je to svima bilo zanimljivo… Sa mnom su se uvek zezali svi!

indi aradinović

Edita Aradinović: “Ja sam bila najveći fan moje sestre Indy kad je izbacila pesmu Bato bre”!

A onda je Indira izbacila Bato, bre i desila se revolucija?
– Jao da! Ja sam tada bila njen najveći fan. Nije bilo većeg njenog fana od mene, jer kad god je dolazila kući sa nekih gostovanja ili turneja, ja sedim kod kuće i tresem se dok ne dođe. Mama je morala da joj najavi kako se tresem i čekam da dođe… Kao da treba Bijonse da dođe, a ne moja rođena sestra! Vodila me je na festival na kom je pevala Bato bre, tada sam videla i upoznala mnogo poznatih mimo tih rođaka. Sećam se da sam tada prvi put videla Nikolu Rokvića, Anu Kokić… Ana je tad bila mršava, prezgodna, seksi plavuša! Sećam se kao da je juče bilo! Videla sam tada i Esmu Redžepovu, Džeja… E da, tada sam bila vatreni fan Milana Stankovića, on se takmičio u Zvezdama Granda!
Stvarno?
– Da, bre! Išla sam mu na kuću sa drugaricama iz škole koje su mu bile vatreni fanovi…
Ma zezaš?
– Majke mi! Sećam se da je izlazila njegova sestra na prozor i viče Nije Milan tu, nije Milan tu, a mi ga vidimo krije se iza zavese! Tada su ga svi živi jurili, pa je morao da se krije iza zavese!
Jel on to ikada saznao?
– Mislim da nije, nije imao kad, mi se ne znamo, možda sam ga jednom videla, i to je bilo ćao-ćao!
Nikad se niste upoznali?
– Možda nešto na ćao-ćao! Ali ja sam bila njegov fan, srela sam ga u piceriji, zamolila ga da se slikamo i to je to.
Mlada si počela da pevaš, sa nekih 15 godina?
– Sa 17, u stvari sa 13 sam imala svoju grupu, ali ako računamo prve moje početke, to je bilo kad sam bila u Energy team grupi, snimali smo devedesete kao žanr i bili smo predgrupa Doktor Igiju, imam čak i taj snimak. Trebalo je da radim i na Hrabrom srcu, ali nisam, posle sam se prijavila na Zvezde Granda, otpevala par krugova i onda su me videli Aspirinci na splavovima na kojima sam tada radila. Otišla sam s njima na sastanak i osnovan je bend Očajne domaćice. I sada postoji taj bend, one ubijaju kako rade, ali to je bio bend za narodnjake i to samo narodnjake. I onda sam ja bila skeptična, bukvalno mi se plakalo što sam to morala da radim i nekako se kroz vreme pojavio novi naziv Ministarke, to je bio neki pop-folk… Ali kako je i to naginjalo ka folku, ja sam se povukla i otišla jer to nisam ja.

edita aradinović sa čašom

Edita Aradinović: “Mama me je hrabrila mrtva bolesna da me neće tek tako napustiti!”

Da li su Zvezde Granda kao takmičenje bile veliko razočaranje za tebe?
– Nije, tada jesam bila ljuta na ceo svet jer nisam prošla, ali kao i svako dete koje grabi i juri neke svoje snove drugačije od drugih… Sećam se da sam tada birala pop pesme, neke Đoganijeve, ali tada nije bilo kao sada da se pevaju kroz takmičenje i pop pesme. Nisu dozvoljavali ni Ninu Badrić, niti čist pop… Oni su tada hteli narodnjake. Baš mi je Žika Jakšić rekao Ako budeš pevala pesmu tvoje sestre Bato bre, ti ćeš da prođeš i ja pevala Bato bre i ispala! (smeh)
Tada ste i ti i Indy prošle težak period, mama vam je bila bolesna?
– Nije tada, nego u periodu kada sam ušla u Ministarke i kada sam snimala Uno Momento!
Kako si se nosila sa tim?
– Ne sećam se, mama bi to bolje ispričala. Mislim da sam bila sve vreme u bolnici s mamom. Mama baš sada kaže nedavno da joj je bilo teško da nas ostavi jer tada još nije završila misiju kao majka da smo kompletno ostvarene i sestra i ja. Sećam se ležala pored njenog kreveta, ona je ležala bez svesti… Samo sam se molila da ona to prebrodi i preživi. Nisam tada toga bila ni svesna, valjda to tako ide, moraju da prođu ti trenuci, a onda kad prođu, kažeš sebi: Je*ote, šta sam sve preživeo!
Kako si to uspela da prebrodiš, sećaš li se teških trenutaka? Kakva osećanja su bila dominantna u tebi tada?
– Nažalost, ja sam drama queen! Gledam da to promenim, ali takva sam… Jedino me je tada ohrabrivalo kad mama kaže Ne idem ja, bre, nigde, koji ti je ku*ac! Nećeš me se tako lako otarasiti! I tako me je ona hrabrila u stvari. Hvala Bogu, bivalo joj je sve bolje i ona je to prebrodila, ali nikad neću zaboraviti periode kada mi najavljuje, tada sam po pet dana putovala kombijem sa Ministarkama, mnogo sam radila, i ja se vraćam sa nastupa, a ona zove i kaže Kad dođeš kući, mnogo ćeš da se smeješ! Ja pitam što, a ona se zeza Pa zato što je mama ćelava! Ona me kao priprema, a ja se isplačem pre nego što dođem kući, a kada uđem, ona najlepša žena na svetu! Pa Aca Lukas je pričao koliko je lepa, da je najlepša u generaciji i to je tako. I sada je jako lepa, čak se i ne neguje mnogo, ali je isto lepa, bila je lepa i kad nije imala kosu.
Zato ste lepe i ti i sestra?
Ja sam više na tatu, pa sam se malo doradila, a Indira je nasledila tu pravu maminu lepotu.
Pa kako možeš tako o sebi?
– Pa ne kažem ništa loše. Ja sam svesna sebe, jesam lepa, ja sam čudan miks mame i tate, a kad vidiš Indiru i mamu bez šminke, iste su!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

 Edita Aradinović: “Tek kad sam napustila Ministarke, shvatila sam šta znači ovaj posao!”

Tokom perioda dok si bila u Ministarkama, radila si sa Severinom, Sašom Matićem, a već si ih znala, kakve utiske nosiš od tada?
– Bila sam baš mlada, tek sam imala 21 godinu… Mislila sam da sam popila svu pamet sveta i da sam jaka faca. Tek kada sam napustila grupu, shvatila sam šta znači ovaj posao i da to nije samo pevanje i biti lep, nego je to biznis, moraš da razmišljaš, da donosiš dobre odluke, jer samo jedna loša odluka može da te košta deset godina karijere.
Tada si imala najveće hitove, velika si zvezda, najveća među mladima, a nemaš neku zaradu. Kako si se osećala?
– Bilo mi je lepo i zanimljivo jer mi to nije niko kupio i dao nego sam svojim radom sve postigla, uživala sam u plodovima svog rada, ali šta znam. Tada sam bila klinka, nisam to tada gledala tako. Vraćala sam dugove, renovirala kuću… Ja sam uvek bila porodična, nikad nisam nešto izlazila i skitala, nikad, nikad. I sada sam takva, evo upravo ulazim kod majke!
Potrošila si i glas, i mladost u periodu Ministarki, a nisi bila zadovoljna prihodima?
– Bila sam naivna u tom periodu. Nisam ja ni osećala da treba mnogo više da dobijem. Tek kada sam shvatila da godine prolaze i kad su mi ljudi koji me vole skrenuli pažnju da neke stvari nisu fer i da nisu realne. Nije realno da odem u Ameriku na četiri dana i da zaradim 400 evra!
Zašto nikad nisi uradila duet sa Lukasom?
– Trebalo je da radimo sa njim, ali niko nije mogao da ga uhvati ni za glavu, ni za rep, kao ni danas, a meni je najveća želja bila da radim sa njim.
Jesi li mu nekad predložila to?
– Nisam jer ne mogu da ga vidim u popodnevnom izdanju kada bismo mogli da pričamo o tome.
Kada počinješ da misliš o solo karijeri?
– Pre dve godine, kada sam snimila Blud i nemoral.
Jesi li se plašila, trebalo je skupiti petlju i zadužiti se da bi izašla iz projekta?
– Plašila sam se, strah me je držao godinu dana, zato i nisam odmah otišla iz grupe. Godinu dana sam bila kod kuće, oporavljala sam se mentalno i duhovno i viđala se sa ljudima koji su i danas deo svega ovoga što radim, bez njih ne bih ni bila tu gde jesam.
Bila si na korak da odustaneš od svega, šta te je ohrabrilo?
– Muzika, definitivno! Nema tu nikakve politike, znam da to volim, da toga ne mogu da se odreknem. Grizla bi me savest da sam bilo šta drugo radila, tako da sam pratila instinkt i negde sam pametno to radila. Nije bio plan da ja pređem u pop iz narodnjaka, to se desilo spontano i kada sam shvatila da ljudi to prihvataju i da im se dopada pesma Blud i nemoral recimo, onda sam se nekako, uslovno rečeno, dobila sam krila i petlju da snimam pop muziku.

jelena karleuša

Edita Aradinović: “Uz Karleušu se đuska, a uz Cecu se seku vene…”

Ti se baviš i autorskim radom, da li planiraš da radiš i za druge sem za Marinu Visković?
– Mnogo toga ljudi ne znaju o meni. Čak sam i samu sebe iznenadila u tom autorskom delu jer ja ceo život piskaram neke poezije i patetike i nikad se nisam usudila da to uradim s muzikom, a sada imam mnogo pesama koje planiram da dam i drugim koleginicama i da snimim i ja za sebe, to prvo… Jedva čekam to da uradim, ali neću da žurim…
Jesi li maštala o duetu sa Cecom ili sa JK?
– Da, jesam, naravno! Cecu sam obožavala u osnovnoj školi, a i JK isto. Jelena mi je uvek bila ono kao klub, đuska, izlasci, a Ceca seča vena, patnja, tuga za momcima.
Ovo kad si srećna, ovo kad raskineš?
– E to bukvalno! Ali bez zezanja, pa ko ne bi voleo da snimi s njima duet?!
Sada si i ti zvezda, možete i da sarađujete?
– Naravno, uvek sam tu! Sada sam radila tekst Vanji Mijatović za pesmu Penelopa. Penelopa je grčka boginja, žena Odiseja. Znam da Vanja voli grčku kulturu… Pisala sam neku vrstu autobiografije, tako da verujem da će ljudi to razumeti.
Znaš li Mariju Šerifović?
– Znam je!
Jel otkidala i na tebe kao na tvoju sestru? Tako se priča…
Ne znam šta to znači, meni je Marija top! Ja nju gotivim i kao lika, i kao pevačinu, volim njene pesme. Ona je neko ko treba da postoji na ovom svetu.
Jesi li imala ponude da radiš svadbe? Tu ima para?
– Kako ne! Čak sam i radila romske svadbe i osećala sam se bolje dok sam ih radila više nego bilo šta drugo, a da nije klub. To su mnogo čisti, mnogo dragi ljudi, veliki ugostitelji, pravi domaćini, ne dozvoljavaju da ti fali dlaka s glave. Nadam se da ću opet raditi te svadbe kada prođe korona.
Eto ti to kažeš iskreno, a neke tvoje kolege se toga gnušaju…
– Pa zašto? Možda imaju neki stav prema tome, svi imamo pravo na stav. Ja, na primer, ne bih volela da budem radna pevačica neke tezge ili svadbe, pa da me neko čačka i razvlači. Ja nikad u životu nisam uzela bakšiš jer ne volim da ja to nešto uzimam, samo kada neko to sam ostavi. Ne kompleksiram se oko toga, to je neka vrsta poštovanja gosta prema meni i obrnuto, a ja postavljam standarde samim tim što dolazim s bendom od deset članova i kako neko prema meni, tako i ja prema njemu.

bosanac sa maskom

Edita Aradinović: “Kada sam se takmičila, Bosanac mi nije dao glas! Bio je u pravu”

Jel bio žiri kad si se takmičila u Zvezdama Granda?
– Kako ne, bila mi je Ceca! E sada ću javno reži nešto što nisam nikada. Ceca je bila u žiriju i tada je trebalo da pevamo i dve pesme na suvo, jednu brzu, jednu sporu i ja sam pevala Noćas kuća časti… Ceca se baš iznenadila, nije verovala da znam tu pesmu, a meni je to jedna od omiljenih pesama i od tog momenta sve pevačice po tezgama, Fejsu, Instagramu… Ma svuda kreću da je pevaju, a da je ja nisam pevala, ko zna da li bi se vratila u žižu…
Ko je još bio u žiriju?
– Bosanac, Haris Džinović, Zana…
Ko to nije dao glas?
– Bosanac.
Jesi li ga srela posle toga?
– Nisam, ali mislim da je bio u pravu. On je imao neko svoje viđenje i realno, on mene nije u tom takmičenju i bio je u pravu. Rekao mi je OK, pevaš dobro, imaš i ukrase i sve što treba, ali nisi za ovo takmičenje i to je to!
Gledaš li sada ZG? Kako ti deluje žiri? Poznaješ li Bekutu, Snežanu?
– Gledam, naravno i mogu ti reći da su se baš nekako spojili svi u žiriju. Marija je ozbiljna, na njoj je odgovornost, Jelena je isto strogi sudija, David je negde na svoju stranu baš dobar psiholog, Ana je žena iz naroda, ona čuje, nema kod nje kao kod Jelene da nađe nešto, ona je dobro ili ne i ćao! Snežana je kao Game of Thrones, kraljica na tronu, sa Saletom sve po dogovoru, a on je đavolji advokat! (smeh)

Viki Miljković

Edita Aradinović: “U ZG Viki je najiskrenija, kaže uvek kako jeste i kada joj brane da priča!”

Tu su i Mili i Viki?
– E da Viki mi je kraljica, žena iz naroda, kaže uvek kako jeste. I kada joj ne daju da kaže do kraja, ona ipak kaže! Nikad nije omanula.
Misliš da je pravedna?
– Svi su oni pravedni na svoj način. Najblaža je Ana Bekuta, ali nju i razumem jer je žena prošla svoje, neće nikoga da dovodi do stresa kao JK. Ani nije bitno kako je neko obučen ako dobro peva, ali sve u svemu, svi su se oni tu dobro našli i imaju svako svoju ulogu.
Ranije si bila oštra na jeziku prema Popoviću, o tome se pisalo? Nešto si ga potkačila?
– Ne, to nije istina. Nikada to nisam uradila.
Da li ste se sreli nakon tvog takmičenja?
– Kako ne, bila sam mu gost u emisiji. Čak je rekao da sam jedina koja je uspela, a ispala sam iz takmičenja… Čak mi je predložio da se opet prijavim, ali nisam htela. Inače ga jako poštujem jer je mnogo uradio za muzičku industriju na našim prostorima.
Obožavaš da imitiraš, Kaća Grujić i ti to redovno radite kada ste zajedno… Jel ti ona najbolja drugarica?
– Mnogo je volim i draga mi je, lafčina je, ima veliko srce. U nekim situacijama kada treba neko da se pokaže, ona je ta, na muci se poznaju junaci, uvek je tu kad nešto treba.
A Tamara Milutinović?
– I nju volim, ali malo drugačije. S njom sam išla u školu, u njihovoj kući sam bila godinama, mnogo volim i njenu porodicu, i brata. Njega čak najviše…
S kim se još družiš sa estrade?
– Sa Marinom Visković, sa generacijom Zed, Milicom Todorović nekad razmenim poneku poruku… Sa svima sam super…

Teodora Džehverović 11

Edita Aradinović: “Teodora Džehverović mi je konkurencija”

Mlađa generacija pevača ti nije legla za druženje?
– Na koga misliš?
Recimo Rada Manojlović, Aleksandra Mladenović…
– Kad su oni bili na vrhu, ja sam bila u Ministarkama, i bila sam fizički odvojena. Nismo se sretali. Tek smo se kasnije viđali na aerodromima kad smo počeli svi da radimo u klubovima po dijaspori. Ni sa Kaćom se ne bih družila da se ne znamo od pre pelena. Ne treba se družiti ni sa kim na silu, svako nađe svoj senzibilitet na estradi, pogotovo ako nam nisu isti životi ili pogledi na svet, ali daleko od toga da imam nešto protiv nekoga. Pomenuo si Radu, ona je jedna od najvrednijih pevačica na estradi. Mislim da je prošla pakao…
U kom smislu?
– Estradni, od količine posla i svega što to nosi. Ja sam bila dete kad se ona pojavila, krenula je maltene sa deset godina da radi, nije baš sa deset, ali to je to otprilike… Nju kad vidim, izljubim je, ishvalim. Ona je u svom svetu, ima stav i ja to poštujem…
Da li tebi može Teodora Džehverović da bude konkurencija ili recimo Nikolija?
– Naravno da mogu, samo je pitanje da li ja na to tako gledam. Moja sreća je u tome što moja muzika nimalo ne liči ni na čiju i zato i radim dobro jer gledam da nikome ne upadam na teren. Kao kad slušam Hurricane, one imaju neki svoj fazon, ili Anastasija Ražnatović, i ona ima svoj prepoznatljiv stil…
Nisi nikad bila sujetna?
– Jesam, ali to se leči zdravim razumom i gledanjem u svoje dvorište. Ako gledaš u tuđe dvorište, onda ne može da ti bude dobro i to nigde ne vodi.

Severina

Edita Aradinović: “Nisam ostala u kontaktu sa Severinom, ipak sam ja klinka za nju!”

Na koga si bila ljubomorna?
– Na Severinu!
Stvarno?
– Da je+ote! Bila je nekako dobra riba i sva je zračila i ono na spotu kad smo radile… Ono svi oko nje, od bjuti sektora, preko kamermana… Ali nije to bila zlobna sujeta… Nego kao kako je lepa, uspešna, svi kažu kako je seksi! Ja onda kažem Ljudi, ona nema celulit, nema nijednu boru!
Kakva je bila prema tebi? Bitna velika zvezda ili normalna?
– Ne, ona je super, predivna žena, baš je bila brat! Pevala nam je na pauzama Nisam Miki brate brat!
Jeste li ostale u kontaktu?
– Nismo nikad ni bile jer sam ja za nju bila balavica.Ona je odradila projekat s nama zbog Filipa i Miloša, a ja sam je gledala kao Boga. Posle sam je srela tokom drugog TLZP-a i tada smo se izljubile i rekla mi je da je ponosna što je radila sa mnom duet, da sam super i da mi želi sve najbolje.
Taj duet je bila prva pesma milioner na Jutjubu…
– Jeste, ali nisam ja toga bila svesna. To je period maminog lečenja… Bila sam zaljubljena, posvećena porodici, nisam ni izlazila, niti sam se šminkala, skitala, više sam bila kod kuće… Bila sam srećna jer sam ubirala plodove svog rada, ali kod mene su se uspesi podrazumevali i to je možda bio problem jer sam ja uspehe očekivala i tako sam ih doživljavala. Jebote kao kako da ne budem najbolja, pa zato i radim!
Koliko ti je perfekcionizam otežavao u poslu?
– I sada mi otežava jer biram pesme koje ja hoću, a ne koje mi se nude i možda to nekad nije prava odluka, ali ko može da garantuje šta je prava odluka. Samo ti sam znaš šta je najbolje za tebe… Ja u solo karijeri imam samo sedam pesama, a mnogi misle da imam gomilu. Ministarke ne računam jer se tu nisam pitala ništa, niti sam birala…
Te pesme su se tako zavrtele, pa deluje kao da imaš mnogo više?
– Jeste, i to zahvaljujući ljudima koji me vole od starta! Imam jednog fana koji me voli od početka, to je devojka koja me prati od Zvezda Granda, ostavlja mi poruke na kolima i bananice… Pre neki dan sam bila Deda Mrazica i kupovala prijateljima poklone i onda sam se setila jedne devojčice Ane, koja je odličan đak, Vukovac, mnogo je dobra, a takođe je moj fan, natprosečno je inteligentna. Bila je na mom nastupu sa roditeljima i tada sam joj poklonila patike, ali ja nosim 39, a ona 37… Onda sam joj uzela patike i zvala je da joj dam, ona se rasplakala i baš je bila presrećna…
Ali to si ti…
– Ja mislim na te svoje ljude i zahvalna sam im do neba… Imam na telefonu grupu devojaka iz različitih regiona, to su devojčice koje vode moje fan stranice. Imam empatiju prema ljudima, nisam u fazonu da me boli uvo za njih.

Luna Đogani

Edita Aradinović: “Kad su svi napali Lunu, ja sam joj sve oprostila”

Koja je prava istina o tvom odnosu sa Lunom?
– Lunči je bila na udaru svega i svačega i kada sam videla da narod nema milosti, negde sam se osetila i uvređeno iako se nisam sa njom družila, osetila sam u sebi neki revolt, fazon Je*ote, šta pravite od onakve devojke?! Ona jeste pogrešila, ali je ona tu grešku skupo platila, a ljudski je oprostiti koliko je ljudski i grešiti. Ja sam joj sve oprostila, ali do te mere da se više i ne sećam šta je bio problem! Sad joj želim sve najbolje, vidim da je sazrela, ima moju podršku i baš sam srećna zbog nje. A to što je bilo su klinačke priče za Bravo! Nisu ljudi rođeni loši ili dobri i imaju tendenciju da se posvete lošem ili dobrom, mislim da se ona posvetila dobrom i da će pravda da izađe na videlo. Sada se smirila, nikome ne čini i ne misli zlo, nikoga ne komentariše, nije zla…
Možda je najgora po sebe?
– Pa to je najgore! Ali majčinstvo će da je promeni i biće još bolja!
Sa Indirom si se pomirila nakon što je operisana? Da li si se uplašila da je i njoj moglo da se desi isto što i ocu Darka Lazića?
– Nikad se nas dve nismo posvađale da bismo se pomirile, mi se nismo dugo videle! To je bio glavni uzrok onog snimka emotivnog koji su ljudi prenosili. Ja nisam ni videla koliko je ona u stvari smršala. I dan-danas kad je vidim, ona je sve mršavija, mršavija je od mene. Sada je kao manekenka, nije mi više Kim Kardašijan, nego je skinny fit!
Dakle nikad niste bile u svađi? A što se niste viđale?
– To je već naš odabir. Ona je sa 18 snimila prvi album i otišla od kuće, ja sam tada imala 11 ili koliko već… Negde nas je put tako odveo, ali mislim da to za nas nikad nije bio problem, samo su nam interesne sfere drugačije, muzika koju slušamo je drugačija, ljudi oko nas, priče koje pričamo… Ma sve je drugačije osim što smo iz iste utrobe majke i oca i možda imamo istu gestikulaciju i tonalitet i možda u tom smislu ličimo. Obe smo srčane, dušu bismo dale za prijatelje, prgave smo, ali šta da se kaže, život nas nije mazio! Divna je, majke mi!

AUTOR: IVAN VUKOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL