dejan dragojevic
Svet

7 Oktobra, 2021 12:06

Dejan LOMI sve pred sobom! Dalila mu PRIZNALA da se zaljubila u CARA! Želi da bude sa njim!

Dalila Dragojević i Filip Car priznali da gaje emocije jedan prema drugom! Zbog toga Dalilin suprug, Dejan lomi sve pred sobom u Zadruzi.

Dejan LOMI sve pred sobom!

On je potpuno rastrojone od kada je Dalila rekla da želi da bude sa Filipom Carom.

Pogrešno rešavam stvari, samo ću jednu stvar reći, mislim da sama sa sobom treba rešiti neke stvari, kao i sa Dejanom. Jesam zaljubljen, priznajem. Ja sam već rekao da je ona najlepša devojka po mom mišljenju, možda sam sve krivo protumačio i doveo nju u neprijatnu situaciju – priznao je Car.

filip car zadruga

Imam problem sama sa sobom, ne mogu da lažem ljude i da pričam nešto što nije. Umorila sam se od priče, svuda pričam o ovome. Izgubljena sam totalno, upoznajem neku novu sebe. Nije kriv Filip, kriva sam i ja u nekim situacijama, zar je važno ko je kriv? Važno je šta ja osećam. Ne mogu više da gledam šta je fer prema kome, ne interesuje me to. Niko nije video kako sam se ja sinoć osećala, prvi Dejan, ako gledamo tako. Mene ne zanimaju zadrugari, zanima me moj život, ne želim više da trčim, neka mene pitaju zašto ja plačem i kako je meni. Takođe upoznajem novog Dejana, možda mi samo treba prostora, možda sam ja najgora, ne zanima me šta će izaći, ne želim da se osećam kao žena u okovima. Nisam ja ta koja je problem, ima tu još problema. Ja sam Dejanu prešla preko nečega što mene i dalje tišti – rasplakala se Dalila.

Dalila mu PRIZNALA da se zaljubila u CARA!

dalila dragojevic

Dejan je uleteo u prostoriju u kojoj su razgovarali Dalila i Filip.

Ja ću se totalno skloniti iz ove situacije, jer ja tu nisam nešto bitan – dodao je Filip.

Šta glumiš ti, kakva nova ja? Je l’ imaš ti neke emocije? – upao je Dejan besno.

Šta je ovo sad, šta sad upadaš ovde kao neki ratnik? Ja neću nikome da se pravdam! – viknula je Dalila.

Dejan je nervozno izašao i zalupio vratima, nakon čega je Bane nastavio konverzaciju sa Carem. Nakon toga, Dragojević je krenuo da lupa vrata od toaleta i lomi sve pred sobom. Nekoliko zadrugara potrčalo je da ga smiri, a Marko Janjušević Janjuš prvi mu je prišao.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/BOJAN VUKOVIĆ/IVAN VUCICEVIC