Naslednik Suzane Jovanović
Svet

December 27, 2022 22:00

By

Suzana Jovanović maltretirana: Čupali su me kad nisu znali šta će od muke

Detinjstvo Suzane Jovanović bilo je prožeto raznim situacijama

Suzana Jovanović se tokom gostovanja u jednoj emisiji prisetila nadimka koji joj je bio nadenut još tokom školovanja. Deca su, kaže, time htela da je uvrede, ali kad im to nije pošlo za rukom, a čak su je i vukli za kosu.

Pročitajte: Isplivala istina – Evo zbog čega Suzana Jovanović ne veruje koleginicama

Foto: Rajko Ristić

– Zvali su me Bela, zbog kose. To je bilo u školi kada deca, kao, hoće da te uvrede. Uglavnom dečaci koji su hteli da se udvaraju, a nisu znali na koji način – pamti Jovanovićeva i danas, pa zatim dodaje:

– Mama mi je stalno plela kikice i vezivala repiće i onda su me i čupali, kada nisu znali šta će od muke, kada su videli da ne mogu nikako da me povrede, ali to su sve dečija posla (smeh) – otkrila je pevačica, koja je u okviru istog šoua naglasila da joj je pesma, iako jako draga, na listi prioriteta na drugom mestu.

Pročitajte: Neočekivano – Svi su ostali u čudu kada su videli kako bez šminke izgleda Suzana Jovanović FOTO

Suzana i Saša Popović

Ata images

– Meni karijera uošte nije na prvom mestu, da su to samo pesme, gostovanja, hitovi… Meni je porodica svetinja, porodica je baza za sve, sreću, radost, napredak, za sve ono što je najlepše. Sa ovim novim vremenom smo poleteli za materijalnim, ali kada shvatite da ste bogati kada imate ljubav i poštovanje ništa drugo vam i ne treba – objasnila je pevačica u emisiji „Praktična žena”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić