Unuka Siniše Mihajlovića
Svet

December 20, 2022 10:15

By

Arijanin vapaj za Sinišom slama dušu, ne može više: Mihina deca gledaju klonulu majku, potresno FOTO

Siniša Mihajlović sahranjen je juče u Rimu 

Najveći srpski šampion fudbala, vrhunski golgeter i čovek, Siniša Mihajlović, juče je sahranjenu Rimu, veličanstveno i dostojanestveno. Od njega su se osim njegove porodice, oprostili ljudi iz celog sveta, kolege saborci i fudbaleri koji su ceo svoj vek poštovali lik i delo velikog Mihe.

Pročitajte: Unuka i vanbračni sin ispraćaju Mihu na večni počinak – Slika Sinišine ćerke s bebom u naručju tera na suze FOTO

Foto: ATA images

Siniša Mihajlović sahranjen je juče u Rimu –  Bio je ovo dan koji je na trenutak svima obrisao osmehe

Mnogi koji nisu bili u prilicu da dođu na sahranu, Siniši su odali počast fotografijama na mrežama, pesmama, pa čak i stihovima koji su gađali pravo u srce. Uglavnom su to bile numere “Tiho noći”, melodije tužne violine i klavira i sve one note koje izražavaju tugu, poštovanje i ljubav.

Pročitajte: Mihina doktorka otkrila kako je Siniša proveo poslednje dane – Mnogo je patio

Foto: ATA images

Gubitak je nemerljiv a porodica neutešna jer svi članovi prolaze kroz tešku i neopisivu bol. Supruga Arijana, ćerke sinovi pa čak i unuka koja je svog deku obožavala. Majka Viktorija, dostojanstveno je ispratila svog sina ljubeći njegov sanduk i sliku i može se reći da je to jedan od najtužnijih prizora sa Mihine sahrane o kojoj će se dugo pričati.

Pročitajte: Majka Siniše Mihajlovića nemo gleda u kovčeg – Otišlo je njeno najvoljenije FOTO

Gest Novaka Đokovića

Foto: Ata images

Ipak, koliko god bila jaka, Arijana više nije mogla i u jednom trenutku pokazala je svoju slabost. Slomila se zbog gubitka životnog saputnika pa mu je putem Instagrama uputila ljubavnu rečenicu koja svedoči o beskrajnom poštovanju, strasti i nežnosti koju su gajili jedno prema drugom.

– Gde god da si, znaj da te volim dok ne stignem tamo – glasile su potresne reči supruge Arijane uz Sinišinu sliku koja opisuje neverovatnu jačinu i borbenost koju je darivao na terenu.

Pročitajte: Suzana i Saša neutešni zbog Mihe – Njihov poslednji razgovor Popović će zauvek pamtiti

Siniša Mihajlović ostaće upamćen kao fudbaler koji nikada nije prezao od igrača suprotničkog tima, da im se, ako treba, provuče i kroz noge i da gol u poslednjoj minuti. Kao neko ko je voleo život, najpre svoju porodicu, suprugu Arijanu koja je ostala uz njega tokom svih borbi i podarila mu petoro divne dece. Kao veliki humanitarac. Mnogi će ga pamtiti i kao neverovatnog lika istančanog karaktera,, nekoga ko je voleo da isteruje pravdu, ali i kao dobru i poštenu osobu od koje se mogla čuti samo pozotivna reč i istina.

Italija mu je poručila Počivaj u miru Mister, a Srbija spavaj s anđelima legendo.

Pročitajte: Majka Siniše Mihajlovića nema od bola, ne trepće, starija ćerka slomila se pred kovčegom oca FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs)

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images