svet

18 Septembra, 2018 10:03

Đorđe David pljuvao Popovića pre 15 godina: NA „GRANDU“ TAPŠU NEPISMENI VOLOVI!

Rok pevač Đorđe David pljuvao je publiku „Grand produkcije“ pre petnaest godina, a sada umesto Ace Lukasa žirira u „Zvezdama Granda“. Naime, nekada je „Grandovu“ publiku nazivao volovima, dok je danas deo jata Saše Popovića.

Njemu će podrška na snimanjima emisija „Zvezde Granda“, čiji je član, biti upravo ta ista publika koju je najstrašnije isprozivao sada već davne 2002. godine u emisiji „Jedan, pa tri“, koju je tada vodila i uređivala Tanja Vojtehovski.

Ona je jednog momenta pitala Davida šta je to što ga natera da promeni TV kanal. On je tada osuo paljbu po „Grandu“ i pevačici Stanojki Bodiroži Ćani:

Ćana, to me natera da promenim kanal. Publika aplaudira kao volovi, meni je to van pameti. Ja se samo pitam da li je neko od tih ljudi iz publike u životu nešto pročitao? Koliko puta su otišli u pozorište? Na baletsku predstavu – komentarisao je Đorđe David stanje u „Grand produkciji“ te 2002. godine, piše Srpski Telegraf. Isečak snimka iz ove emisije, gde David pljuje „Grand“, ponovo je aktuelan sada kada je roker postao jedan od članova žirija šou-programa „Zvezde Granda“, gde će u novoj sezoni, tik ispod „nepismenih volova“, kako je nazivao ljude, ocenjivati nove pevačke talente.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet