dragana mirković 1
Svet

17 Februar, 2021 19:00

Dragana UŽASNUTA! Rasta joj natovario MAFIJU na vrat!

Stefan Đurić Rasta kao da je nestao otkako je pušten iz pritvora, nigde se ne oglašava, nema ga na drušvenim mrežama, do njega niko ne može da dođe. Ali umesto da odahne i sačeka presudu zbog posedovanja marihuane, nove afere se nižu!

Rasta joj natovario mafiju na vrat

U medijima se uveliko priča da je Rastu pre hapšenja reketirao mafijaški klan Velje Nevolje, da su mu oni svojim vezama navodno pomogli da izađe na slobodu kako bi nastavio da im plaća, a sada mu je u akciji policije oduzet „Mercedesov“ terenac. Specijalni tim policije treba da utvrdi da li auto ima veze sa počinjenim krivičnim delima i kakvim. I dok je Rasta posle hapšenja kriminalne grupe Velje Nevolje u još goroj situaciji, pod stresom je ni kriva ni dužna i Dragana Mirković, jer je zbog DON tablica zaplenjeni „mercedes“ u medijima odmah proglašen njenim.

Godinama se po medijima provlači priča da se pola estrade automobilima prepoznatljivim po DON registracijama snabdeva kod Dragane i Tonija tako što ih otplaćuju na rate. Govorilo se da su od njih kola kupili Dara Bubamara, Boban Rajović, Maja Berović, Jelena Karleuša, Ana Nikolić i mnogi drugi, a i Žan Klod Vand Dam ima kola sa DON tablicama. Dragana je slavnom glumcu na svom Instagramu čak javno poželela dobrodošlicu u DON porodicu.

U šta se Rasta uvalio, da li je bio žrtva ozloglašenog mafijaškog klana koji je upravno pohapšen, niko zasigurno ne zna, ali je čudno što se nije oglasio bar da kaže da su to njegova kola i da Dragana sa tim nema veze. Ako ne lično, ono preko advokata. Ovako je ćutanjem ženi navukao na vrat mafiju, sad ispade da policija njena kola veštači. A ko zna kakve će tragove i dokaze naći u džipu… Dragana sve to psihički teško podnosi. Nikada nikakve veze sa kriminalom žena nije imala. Ona ni u pevačkoj karijeri nema skandale, a kamoli da je u ovako nešto upetljaju – kaže  izvor za SVET.

Ni Rastin advokat nije želeo da razjasni ovu zbrku, pa je zamolio da se čujemo za par dana. Sa druge strane, pismenim putem oglasio se Draganin pravni zastupnik:
Moj vlastodavac Dragana Mirković ni njen suprug, niti bilo ko od njihovih rođaka, nema nikakvo vlasništvo, niti posredno, niti neposredno nad vozilom, džipom ‘mercedes’ koje je dovezeno u dvorište SBPOK, a koji se spominje u medijima. Dragana Mirković je užasnuta i duboko povređena – stoji između ostalog u saopštenju advokatske kancelarije.

Dok se Dragana nervira, Rasta verovatno prolazi kroz mnogo veće muke. Izvori iz istrage posle spektakularnog hapšenja mafijaškog klana rekli su da je slavni reper bio ucenjen da koristi obezbeđenje Velje Nevolje, koji mu je za to uzimao velike pare. Pritom, svakog dana isplivavaju jezivi detalji o surovim ubistvima i otmicama, a Rasta može samo da strahuje i nagađa da li je neko zloupotrebio njegov „mercedes” dok je on ležao u pritvoru. Nije isključeno da policija upravo na to sumnja budući da je džip oduzet i odvezen na veštačenje.

I dok se čekaju nova saznanja iz policije, Nebojša Tubić Žabac, jedan od glavnih momaka 90-ih, kaže da sa mafijom nema šale i da su u reketiranju i ucenama oni surovi.

I ranije je bilo svega toga i reketiranja, samo se drugačije radilo. Obično su to bili momci koji su obezbeđivali kazina. Vidite i po Aci Lukasu. Pošto se on kockao, mafijaši su ga uhvatili u mašinu, reketirali i uzeli mu brdo para. Zadužio se, pa je morao da peva da bi vratio sve pare. Istorija se ponavlja, sve se vrti u krug. Kad se zadužiš, moraš da vratiš pare ili gubiš glavu. Tek kad platiš, možeš da nađeš nekog da te čuva. Kad te neko uhvati u mašinu, ili plaćaš ili ode glava – kaže Žabac, koji se osvrnuo i na Rastu.


Za mene su Rasta i njemu slični fićfirići smejurija. On je običan narko-kompozitor. Šta je on? Tu se kriju neke druge priče. On je sitna riba u celoj priči. Baciš svetlo na drugu stranu da zamagliš oči, a ovi krupni se štite. Jednom je bila frka sa bratom njegove žene Ane Nikolić, on je maltretirao moju drugaricu, pa sam hteo da mu otkinem ruku. Čim uđeš u neke te krugove, okuražiš se i misliš da si svemoćan. Pa, videli ste svi kako je onaj bivši fudbaler Ocokoljić kad se oženio Cecinom sestrom Lidijom počeo da mafija. Čim imaš neku zaštitu, počneš da mafijaš. Pre ženidbe bio miran, fin dečko, došao iz Francuske – zaključuje Žabac.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/ATA IMAGES/PRINTSCREEN