Scandal

January 12, 2021 21:00

By

RASTA POLUDEO! Ana Nikolić napušta Srbiju zbog NOVOG DEČKA!

Kako SCANDAL! saznaje, Ana Nikolić priznala je posle mnogo vremena da ima novog dečka i da je zaljubljena, ali problem je što on ne živi u Srbiji!

Ana napušta Srbiju?

Inače, od kada se razvela, Ana je javno uvek naglašavala da njena ćerka Tara nikad neće saznati da je mama zaljubljena ili da ima nekog jer je svesna koliko to može da boli dete čiji su roditelji razvedeni!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Ana je uvek kao primer navodila svoju mamu koja se takođe razvela, ali nikad nije dozvolila da Ana ili njen brat primete da ima nekog – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Zbog toga i Ana ima isti stav i nastoji da svoj privatni život čuva za sebe, te da njena ćerkica ne primeti da postoji neko u maminom životu. Međutim, Rasta se mnogo plaši da će se Ana baš zaljubiti i da će se iz Srbije preseliti kod tog momka. Najgore mu je i ako samo pomisli da Ana može da odvede i ćerku sa sobom. Posebno se pribojava jer zna koliko je Ana odana kada se zaljubi do koske… Ali bezveze se plaši, pa ne bi Ana to nikad uradila zbog deteta. Ako već i dođe dotle, ona će tog dečka dovući u Srbiju, a da ona povlači dete i da se seli, nema šanse – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!