Star

24 Decembra, 2020 23:00

Dragana prolazi PAKAO za bivšim! Čim se razvede, otkriće sve TAJNE!

Dragana Mitar se prošlog petka ponovo suočila sa mužem Sinišom Dragutinovićem od kojeg se razvodi više od godinu dana! Sve to je mnogo zamara i muči, ali ne odustaje jer se bori za stan i alimentacije!

Čim se razvede, otkriće sve tajne

– Imamo mnogo privatnih tužbi, bukvalno sam svake nedelje na sudu sa Sinišom. Stalno nam nešto pomeraju. I sada je sve odloženo za februar. Ja se povlačim iz medija na nekoliko meseci dok se zvanično ne razvedem, jer šta god da kažem u nekoj emisiji ili novinama, Siniša me tuži za povredu ugleda i časti – kaže Dragana, a STAR saznaje još detalja o ovoj brakorazvodnoj parnici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar)

Oko starateljstva su se sporazumno dogovorili odavno, jer Sinišu dete ne zanima, čak ga i ne uzima kada bi trebalo i kako je određeno sudski. Jedva ga vidi jednom mesečno. Dragani je svega preko glave, hoće da se što pre razvede i da ne gleda više Sinišu po sudnicama. Zgadio joj se, bukvalno je tako rekla. Želi i da se završi ono oko stana koji treba da joj pripadne, ali tek će u februaru ta odluka biti pravosnažna. Tada će, ako sve bude išlo po planu, započeti novi život sa sinom i novim dečkom za kojeg treba i da se uda –kaže prijatelj bivše zadrugarke za STAR.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: FOTO GAJA