venčanica mustafine žene
Svet

7 Jula, 2022 21:00

Toliko para a toliko neukusa: Nova žena Mustafe Sandala razočarala odabirom druge venčanice. Ovo je nešto najružnije…. (foto)

Druga venčanica Mustafine žene razočarala

Proslavljeni 52-godišnjak i atraktivna plavuša, inače vlasnica jednog modnog butika, u vezi su bili od maja 2019, odnosno tad su se prvi put pojavili zajedno u javnosti. Podsetimo, Sandal je stavio tačku na odnos sa Eminom 2018, posle 10 godina braka.

Pročitajte: Tužan prizor – Emina sa sinom, a Mustafa sa novom suprugom u istom letovalištu, u isto vreme

Par je svadbu proslavio na spektakularan način uz nekoliko luksuznih ceremonija, a detalje sa ovih glamuroznih proslava preneli su svi turski mediji. Supružnici su se prvobitno na večnu ljubav obevazali na građanskoj ceremoniji u Rimu, a nekoliko dana kasnije priredili su raskošno svadbeno veselje za 80 najbližih prijatelja u luksuznom hotelu u letovalištu Marmaris.

Pročitajte: Nakon glaumuroznog venčanja, Mustafa i Melis provociraju Eminu – Mlađi sin uz oca, a stariji… (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gazete Paparazzi (@gazetepaparazzi)

Sasvim očekivano, 33-godišnja Melis je promenila nekoliko svadbenih izdanja – počev od belog odela, preko predivne snežnobele, satenske venčanice sa dubokim šlicem i prilično smelim dekolteom pa sve do netipične venčanice koju je nosila za ludu, svadbenu žurku.

Pročitajte: Sad su prava porodica – Mustafa zakazao glam venčanje od 200.000 evra, a evo gde se trenutno nalaze mladenci i Eminini sinovi

Naime, fotografije sa spomenute žurke i Mustafa i Melis okačili su tek pre nekoliko dana, a posebnu pažnju pruvukao je modni izbor neveste! Ona je uskočila u provokativnu, kratku venčanicu od prozirne čipke i sa resama, a ova kreacija zapravo više podseća na plesni kostim nego na haljinu prilagođenu žurci za venčanje. Melis ju je upotpunila zanimljivim, belim fascinatorom i belim platformama od satena, a celo izdanje izazvalo je podeljena mišljenja. Dok su jedni oduševljeni, drugi su zgroženi. Ovo su samo neki od komentara njenih pratilaca:

Ovo je neverovatno kič“, „Najružnija venčanica ikada“, „Toliko para, a ovakav izbor si napravila“, „Zaboleo me je mozak od tvoje venčanice“, „Ružno, ružnije ne može biti„, samo su neke od opaski.

Kako se vama čini?

Da li je po vašem mišljenju Melis preterala?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Žena Blic

FOTO: Insatgram Screenshot