Intervju Duška Tošića svet portal svet
Svet

December 23, 2023 20:45

By

Duško neumoljiv: Na slikama porodične idile više nema mesta za Jelenu

Duško Tošić sa ćerkama uživa u Beču

Od kako je postao fudbalski menadžer, suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić, neprestano putuje i veoma je zauzet, a svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojom porodicom i ćerkama Nikom i Atinom.

Duško Tošić sa ćerkama svet portal

Instagram

Duško Tošić sa ćerkama uživa u prazničnoj čaroliji

Iako koristi društvene mreže, Duško retko kada objavljuje fotografije iz privatnog života, pa javnost ponekad nekom novom objavom ili storijem obavesti gde se nalazi i šta radi.

Duško Tošić sa ćerkama je posetio Beč i najveći božićni market u svetu pa se pohvalio fotografijom na svom Instagram profilu, a Nika, njegova mlađa naslednica takođe je objavila nekoliko fotografija i pokazala koliko uživa.

Pročitajte Jelena objavila fotografiju koja kida dušu – Dani porodične sreće zauvek su prošli (foto)

Dok Duško Tošić sa ćerkama provodi vreme i zajedno uživaju u Austriji, Jelena Karleuša u svom domu je napravila pravu novogodišnju bajku sa kojom se na svom profilu nedavno i pohvalila.

Duško Tošić sa ćerkama svet portal

Instagram

Jelena Karleuša sama, dok je Duško Tošić sa ćerkama

“Nemam nikakav osećaj da se bliži Nova godina, imam osećaj da je neki mart. To me nije sprečilo da sredim praznično obe kuće (u drugoj živi Alfa, to je ona veća i lepša) i da potrošim nepotrebno puno para zbog čega se sad nerviram kao i svake godine. Sve u svemu, praznici nam stižu – napisala je Jelena tada.

Duško Tošić se ovom objavom sada po prvi put oglasio nakon ispovesti svoje supruge Jelene Karleuše kada je za javnost progovorila o njihovom odnosu. Ona je u jednom podkastu otvoreno govorila o svom braku i rekla da ona i Duško i dalje žive zajedno i u braku su, ali da je svako krenuo svojim putem.

Pročitajte Karleuša otvorila srce i otkrila najdublje tajne – Život bih dala za mog Duška…

“Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da… Mi smo u braku, ali je to brak pro-forme. Krenuli smo svojim putevima, ali živimo u istoj kući i živimo u braku”, izjavila je Jelena i istakla da je sada uopšte ne bi iznenadilo kada bi joj još uvek zakoniti suprug poslao tužbu.

Duško Tošić sa ćerkama svet portal

Ivan Vučičević

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram, Ivan Vučičević