duško tošić zapratio
Svet

12 Novembra, 2021 21:00

Duško Tošić ZAPRATIO poznatu pevačicu! Jelena će POLUDETI kad sazna!

Duško Tošić i Jelena Karleuša se već neko vreme ne prate na Instagramu, a ono što je svima privuklo pažnju jeste to što je fudbaler na pomenutoj društvenoj mreži zapratio jednu poznatu pevačicu.

Duško Tošić zapratio poznatu pevačicu!

Naime, prvi povod za komentarisanje bračnog para Karleuša – Tošić, bio je taj što je fudbaler prestao da prati svoju ženu na „Instagramu“. Ipak, Jelena je svojevremeno razrešila misteriju „Instagram“ otkrivši zbog čega je Duško više ne prati na pomenutoj društvenoj mreži.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Duško je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na „Instagram”. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu smernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna neverovatna promena – rekla je Jelena svojevremeno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

Sa druge strane interesovanje za „Instagram“ Duška Tošića nije nestalo, a mnogi su se pitali – kada već ne prati Jelenu, koga to Duško prati?

Među osobama koje Duško prati na pomenutoj društvenoj mreži zaista se nalazi i jedna poznata pevačica. Naime, Tošić je zapratio Jeleninu dobro prijateljicu , Mariju Šerifović, koja sa njegovom suprugom ima izuzetan prijateljski odnos i koju njihova porodica smatra velikim prijateljem.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ