Star

27 Januara, 2021 10:22

Duškova ljubavnica PROGOVORILA o PRIVATNOM životu!

Navodna ljubavnica Duška Tošića, Ana Jovanović je očgledno pod velikim pritiskom zbog pisanja medija, pa je odlučila da javno govori o svemu. Ona je to uradila odgovarajući na pitanja pratilaca na Instagramu. Dizajnerka kupaćih kostima ima veliki broj pratilaca koje ja najviše zanimao Anin privatni život.

Progovorila o privatnom životu

Anin pratioci su baš bili direktni, pa je jedno od pitanja bilo: „Kako je biti nečija ljubavnica?”.

Moj dečko je slobodan čovek. O čemu pričate? – napisala je Ana uz smajlije, a uz to je objavila fotografiju na kojoj pozira s ružama koje joj je navodno Duško poslao za rođendan, kada je boravio u Kini, piše Kurir.rs.

Zatim je usledilo pitanje: „Kako si uspela da kroz sve ovo prođeš podignute glave? Bravo ženo!”.

Podignute glave uvek, jer nemam čega da se stidim. Neko sam ko voli, ko se raduje i uživa u svakom novom danu. Ko ne vodi lažni život, niti ima potrebu da bilo kome dokaže koliko je (ne)srećan – napisala je Ana.

Na društvenim mrežama se poteglo pitanje da li je ova izjava upućena na račun Jelene Karleuše, koja je tokom ovih dana izlazila u javnost i pokazala da je njen brak sa Duškom potpuno skladan. Nakon ovog odgovora Ana je još pisala.

Da pređemo na teže teme. Oni koji me duže vreme prate znaju da se nikada nisam provlačila po tabloidima, i to ne jer nisam mogla, nego jer nisam želela. Nisam neko ko voli da se pravda bilo kome, ali u ovom momentu osećam da želim da dam odgovor na određena pitanja da se ne bi više nagađalo i konstruisale priče koje ne pogađaju mene lično, ali utiču na moje najbliže. Predstavljena sam kao žena lakog morala, sklona aferama s raznim sportistima, što nikada nisam bila i što znaju svi koji me poznaju. Šta se dešava u moja četiri zida, ne želim da delim ni sa kim – zaključila je Ana.

Anine pratioce je zanimla da li će ući u rijaliti, a pitanje su ovako formulisali: Razlozi što ne ulaziš u Zadrugu?

FOTO: INSTAGRAM/ INSTAGRAM PRINTSCREEN