Aleksandar Milic Mili
Svet

November 3, 2021 10:18

By

Evo ZAŠTO je krije! Milijeva žena izgleda kao holivudska glumica! A tek njihova deca…

Aleksandar Milić Mili čuva svoju porodicu od očiju javnosti, ali u retkim prilikam voli da se pohvali njima, posebno suprugom Ninom, koja je prava lepotica. Slično je bilo i kada je objavio ovu fotografiju, samo što sada komplimente dobijaju i njihova ćerka Mia i sin Markus.

Milijeva žena izgleda kao manekenka!

Među mnogim sličnim komentarima nalazi se i ovaj: „Odjedared lep svet, što bi rekla moja baba!“ Jednostavno rečeno, ali tačno. Naravno, Miliju je drago dok to čita i sluša, ali mu je još važnije što su upravo njih troje, kako sam kaže, njegov svet, piše Hello.

Još dok su Mia i Markus bili bebe, roditelji su ih vodili na putovanja, koja su bitan deo njihovog porodičnog života. Dok su odrastali često su se „vrzmali“ po studiju dok je Mili stvarao muziku, pa uz činjenicu da „krv nije voda“, njihov otac danas s ponosom kaže da se pretvaraju u ozbiljne poznavaoce muzike.

Moja deca su izuzetno muzički talentovana, slušaju i izvode svu aktuelnu svetsku muziku, a posebno mi je drago što su sami izabrali da slušaju najveće umetnike iz prošlosti: Majkla Džeksona, Elvisa, „AC / DC“, „Bitlse“… ‒ rekao je jedan od najuspešnijih kompozitora u regionu. Što se tiče roditeljskih dilema stvari stoje ovako:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

Ako bih vaspitavao svoju decu da budu skromna, ne znam da li bih im učinio uslugu ili bih ih time “oštetio”. Sebi sam postavljao neka pitanja, ono što moram da im pružim je mnogo ljubavi i mogućnost da se bave stvarima koje ih interesuju. Međutim, o svetu i okruženju moraju sami da donose odluke. Još dok su bili mali, potencirali smo da je svaka odluka njihova. I ako je pogrešna, to je njihova odluka. Od malih nogu gledamo da postanu što samostalniji i da budu svoji, da poštuju sebe, svoj rad i rezultate, ali im ne govorimo „ovo je dobro, ovo nije“… Nisam siguran da bi to bilo mudro jer nisam siguran ni u svoje odluke, a kamoli da ih donosim za njih.

Iza lepe porodične fotografije astoji i skladan brak, a Mili često hvali svoju suprugu:

Nismo mi od onih parova koji se bore čija će biti poslednja jer sve odluke i planove donosimo zajedno. Ipak, moram da priznam da sam sigurniji u Nininu nego u svoju reč. Tako se verovatno i rađaju papučari – našalio se on jednom prilikom, ali posebno je ponosan na Nininu umetničku stanu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial)

Ninina umetnička strana obezbeđuje jedno ogromno razumevanje i žrtvu za život koji moj posao nosi sa sobom. S druge strane, ona je mnogo više prisutna u organizaciji našeg porodičnog života, kao i poslova, a svoju kreativnost uglavnom ispoljava kroz sređivanje enterijera za šta se školovala i završila fakultet u Italiji.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ