Scandal

17 Januara, 2021 12:00

Filip Car, Fran, Paula i Monika igraju OPASNU IGRU! Ovo je TAJNI PLAN da uzmu 50.000 EVRA!

Kako SCANDAL! saznaje, u rijalitiju postoji paklena četvorka koja ne preza ni od čega samo da bi se dokopala glavne nagrade od 50.000 evra!

Paklena četvorka u paklu droge i kriminala!

Filip Car, Monika, Fran i Paula, kako nam tvrde izvori, svi četvoro imali su probleme sa zakonom, neki zbog nasilničkog ponašanja, neki zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, a kako ih u spoljnom svetu čekaju veliki dugovi, oni imaju tajni plan da neko od njih četvoro pobedi, a da onda novac dele na ravne časti i da reše probleme koje imaju sa žestokim momcima! Sve to, kako nam kažu izvori, primetio je i Vladimir Tomović, a evo i kako!

Nakon što je Filip Car izmaltretirao Minu Vrbaški i ošamario Cveleta, svima u Zadruzi postalo je jasno da je on i te kako agresivan! On je inače i sam priznao da je bio u zatvoru zbog nasilničkog ponašanja, a prošle nedelje poverio je Vladimiru Tomoviću da zna pouzdano da je Monika koristila nedozvoljene supstance! Osim njega, i Monika važi za agresivca, pa maltretira Matoru ne želeći da prizna u kakvim je odnosima sa njom!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fran Pujas (@nfra666)

Osim toga, kako nam tvrde izvori, u javnosti je poznato da je ona obeležana kao osoba koja je koristila starije gospođe i uzimala im novac, pa joj je ovo s Matorom u rijalitiju verovatno taktika! Fran nikad nije krio da je bio u paklu droge, zbog čega ga je Paula ucenjivala i o tome su oboje govorili pred kamerama. Sve u svemu, svi četvoro su na početku dali sve od sebe da skrenu pažnju publike, a sada se mešaju u sve rijaliti priče koje su u fokusu ne bi li se oko njih vrtela priča jer im je samo glavna nagrada u glavi!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Владимир Томовић (@vladimirtomovicofficial)

Ako ne osvoje te pare, biće napolju u velikom problemu. Vidim da je samo Tomoviću jasno šta njih četvoro rade, prozreo ih je, pa će možda i raskrinkati ekipu. Ali mnogo su namazani, mislim da će, ako treba, gaziti i preko mrtvih, samo da se dokopaju 50.000 evra jer im od tog novca zavisi i život pošto duguju velike pare – objašnjava izvor za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/BOJAN VUKOVIĆ