Filip Čukanović otkaz
ekskluzivno

25 Septembra, 2022 15:00

Preko noći nestao je sa ekrana, svašta se spekulisalo: Otkrivamo gde je i šta radi Filip Čukanović (foto)

Filip Čukanović otkaz na Prvoj i dalje je misterija

Već nekoliko meseci se ne budimo uz njegovo čuveno „Dobro jutro, dragi gledaoci“, a razlozi za njegov naprasni nestanak sa malih ekrana su i dalje misterija. Filip Čukanović otkaz je dao na „Prvoj“ i od tada uživa u slobodnom vremenu kog ima na pretek. Tako je celo leto proveo na odmoru u nekim od najluksuznijih hotela u Kanu sa dugogodišnjom prijateljicom, Sandrom Mitrović.

Pročitajte: Filip Čukanović letnje osveženje na B92 – Raduje me rad sa profesionalcima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Čukanović (@filipcukanovic)

Kako je napunio baterije i odmorio što mu je bilo preko potrebno, Čukanović se ponovo posvetio poslu, a kako je i sam istakao svojevremeno za portal „Republika“, imao je više ponuda za transfer na druge televizije. I dok ne saznamo kom će se jatu prikloniti, mnogi spekulišu da je upravo ružičasta televizija mesto gde će se vratiti s obzirom na bliske odnose sa porodicom Mitrović.

Čukanović se pre nekoliko dana pojavio posle duže medijske pauze na premijeri filma „Ala je lep ovaj svet“ . Vidno raspoložen i nasmejan pozirao je fotoreporterima, a njegov stajling svi su komentarisali. Voditelj je poneo braon jaknu, sivi pulover i teget pantalone, a kao glavni aksesoar ponosno je nosio skupoceni sat.

Pročitajte:

Filip Čukanović otkaz

Foto: Ata images

Da mu promena prija, svi su prokomentarisali, a mi se nadamo da će Filip uskoro konačno obelodaniti gde ćemo ga gledati ubuduće.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images